Milyen kabát lesz divatos a télen?
A Corában láttam egy lila-szürke-fekete kockás kabátot, ami tetszik és nagyon jól áll.
Hosszított fazonú, szövet anyagú, és nagy gombok vannak rajta, mindkét ujján egy-egy kis öv!
De nem merem még megvenni, mert ha nagyon nem lesz divatos, nem szívesen hordanám :(
Képet most keresek róla, ha találtam, felrakom!
arról a 8000 ft os kabátról beszélsz? én is azt néztem ki.
amúgy, ha kicsit gondolkodnál, és szétnéznél a világban, rájönnél, hogy mindenkit megszólnak, aki nem a divat után megy, de mindegy. a mai legtöbb elkényeztetett pic_sával, kik anyuci pénzéből élnek, nem kell foglalkozni. meg mással sem. ezt fogd fel, hogy ha neked tetszik az a stílus amit követsz és jól érzed benne magad, akkor jó, és nem akkor, ha egy divatos, és borzalmasan álló ruhában feszengsz.
Hát nekem van akkora az egóm, hogyha tetszik valami és még jól is áll, akkor ezerszázalékosan teszek mindenki véleményére.
A lényeg amúgy is a harmónián leledzik. Hogy a viselője személyével, színvilágával összepasszol-e. Erre mondják, úgy áll, mintha rád öntötték volna. És nem kizárólag a mérete miatt, hanem minden egyéb paraméter alapján.
Úgyhogy inkább az énképedet acélozzad és ha tetszik valami, hordd bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!