Milyen kabát lesz divatos a télen?
A Corában láttam egy lila-szürke-fekete kockás kabátot, ami tetszik és nagyon jól áll.
Hosszított fazonú, szövet anyagú, és nagy gombok vannak rajta, mindkét ujján egy-egy kis öv!
De nem merem még megvenni, mert ha nagyon nem lesz divatos, nem szívesen hordanám :(
Képet most keresek róla, ha találtam, felrakom!
Azért már ez durva, ne haragudj.
Ha neked tetszik nyugodtan vedd meg. Az a jó ha olyan ruhákat veszel ami a te stilusod, és neked tetszik. Nem szabad ennyire a divat után menni, mert olyan ruhákat veszel ami divat, és nem olyat ami neked jól áll, és tetszik is.
Amugy is szerintem olyan ruhákat nem nagyon árulnak ami nem divat. És a leírásból nagyon jól néz ki az a kabát.
Én azt ajánlom, hogy rohanj és menj vedd meg, addig amig csak a hűlt heje marad:D És akkor majd bánhatod.
15/L
Utolsó vagyok.
Ha ciki lenne, akkor neked sem tetszene.
Azért már ez brutál. Te csak a hipertrendi ruhákat veszed meg ? Akkor is, ha nem áll jól ?
Eriggy, azt vedd meg, kit érdekel, hogy divatos-e vagy sem !
12:58-as: Szerintem meg az a durva, hogy nem tudsz helyesen írni. :)
Kérdező: Tényleg vedd meg, ha tetszik, de amúgy a kockás szövetkabátok idén nagyon divatosan lesznek. Továbbá a szőrmés, tollakkal díszítettek is menőek lesznek, illetve a "teveszőr" színű, a Burberry stílusát idéző ballonok is divatban lesznek.
btw: Ne vedd a szívedre a hsz-eket, sokan nem tudják, hogy a kérdésre hogyan illik válaszolni. És ha az egyik elkezdi, a többi folytatja.
utolsónak: nagyon köszönöm, most megnyugodtam!
Csak azért vagyok ilyen bizonytalan, mert fiatalabb koromban nagyon sokan leszólták öltözködésemet, és fintorogtak, meg minden. Úgy érzem ezt nem tudnám még egyszer átélni, és nem akarom elvéteni ugyanazt a hibát...
Nekem meg annyi pénzem nincs, hogyha mégis utálni fogja rajtam mindenki, újat vegyek :( Lehet, hogy a korábbi válaszolók tucatszám vehetnek mindent, lecserélhetik amikor akarják. És a divatot nem is követem, csak hát NAGYON egyéni stílusom van... és nem szeretném ha röhögnének rajtam, ezért kérdeztem, hogy nem ciki -e.
De ha nem, akkor megyek és megveszem!
15:00 Hát te nem is ismersz, semmi közöd hozzá hogy ki vagyok és milyen. Te csak itt offolsz, amit tudtom szerint szabályellenes, provokálsz másokat, ami szintén, és válaszodnak még csak köze sincs a kérdéshez... ó, nahát, ez sem fog tetszeni a moderátoroknak, noss ennyit erről. További szép napot!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!