Ki lehet tágítani egy farmert?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmtől kaptam egy farmert. Neki tipikus piszkafa vádlija van, és teljesen feszes rajta.
Az én vádlim ennél jóval vastagabb, találtam egy képet, nekem kb 100%-ban ilyen: [link]
A farmer mindenhol kényelmes, viszont a vádlimat úgy kellett beleszuszakolni. Egy napos használat után megvan annak a veszélye, hogy a barátnőmön ez már nem lesz feszes? Mindenhol máshol amúgy passzol, még kicsit nagy is.
2022. szept. 20. 22:19
2/5 anonim válasza:
Ennek a csajnak konkrétan kissé oszloplábai vannak, mint gondolom neked is, úgyhogy a másiknak nem piszkafavádlija van, hanem alighanem arányos.
3/5 A kérdező kommentje:
Az oszlopláb mit jelent? :D
2022. szept. 21. 20:04
4/5 anonim válasza:
Hogy a comb is vastag. Én nem is értem amúgy, hogy csajoknak hogy tud a semmitől akkora vádlijuk lenni, amilyen férfi testépítőknek sincs. Konkrétan hátra kikanyarodik soknak 10 centit, aztán a combrész meg - oldalról nézve - 20 fokos szögben előre áll.
5/5 A kérdező kommentje:
Jó, de nekem a combom nem ilyen vastag. Az vékony, csak a vádlim ilyen aránytalan.. genetika
2022. szept. 21. 20:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!