Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Korai egy ilyen kabát még?

Korai egy ilyen kabát még?

Figyelt kérdés

[link]

Megvagyok egy kicsit fázva és nem szeretnék rosszabbul lenni, így úgy voltam vele, hogy ebben biztos nem fogok fázni, de nagyon még nem látok senkin ilyesmi dzsekit.

2022. szept. 20. 10:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
kit érdekel, másokon mi van? olyan ruhába öltözz, amiben te jól érzed magad.
2022. szept. 20. 10:55
 2/11 anonim válasza:
100%
szerintem nem.ahol én lakok már sokan vannak ilyen vékony kabátban,és már én is fel vettem
2022. szept. 20. 11:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap télikabátban vittem este a kutyát sétálni. 10 fok volt, minek fagyoskodjak, csak mert van, aki pólóban se fázik?
2022. szept. 20. 11:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként pont azért fázunk most annyira, mert 3 hete még 40 fok volt és ilyen gyorsan alkalmazkodni se tud ehhez a hirtelen hideghez a testünk. Persze, hogy jobban fázunk, mint télen a 0 fokban, amihez akkorra már jobban hozzászokunk.
2022. szept. 20. 11:15
 5/11 anonim válasza:
100%
6 fok volt ma reggel, én az ilyen kabátomban fáztam, nagyon.
2022. szept. 20. 12:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, itt egy hete még 30 fok volt, minden átmenet nélkül most meg 10 fok napközben is. Nem csak fázik az ember, de a szervezetét is megviseli, csomóan megvannak fázva körülöttem is és sokaknak napok óta fáj a feje. Köszi a válaszokat!
2022. szept. 20. 13:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem tűnik kép alapján túl vastagnak, szerintem nem korai. Én ma az őszi kabát alá thermo pulcsot is vettem, mert hétre mentem orvoshoz, és olyankor még rohadt hideg van. De komolyan gondolkoztam a rendes téli kabáton is.
2022. szept. 20. 14:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Osz van, ez nagyon max egy oszi/tavaszi kabat, nem tunik tul vastagnak. Tehat nem korai :D

Nem tudom nalatok akkor hogyan oltoznek az emberek, de en mar mindenkin kabatot latok egy jo ideje, amikor megyek reggelente dolgozni.

2022. szept. 20. 14:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Azóta velem is szembejöttek többen ilyesmiben, de volt akin szövetkabát volt már vagy vastagkötött pulóver. :)
2022. szept. 20. 15:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 hete bundás pulcsiban és télikabátban mászkálok, szóval no para. :D
2022. szept. 20. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!