Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lehet felöltözni hideg...

Hogy lehet felöltözni hideg munkahelyre úgy, hogy utána se fázzak ha kimegyek?

Figyelt kérdés

Már ma elég hideg van a munkahelyemen, és mi pont érintettek leszünk abban hogy max 18 fok lesz télen... Szóval már készülök hogy hogyan melegíthetném magam munka közben.

Az első gondolatom nyilván egy jó vastag pulcsi volt, esetleg egy pléd a lábaimra... De ha ezekben ülök napközben, akkor pedig iszonyatosan fázok amikor ki kell mennem az épületből a hidegbe, mert akkor a +1 dzseki/kabát nem elég plusz ruha az akár 5-10-20 fokos különbség áthidalására...

Ezt hogy lehet megoldani? Hogy lehet melegen öltözni úgy, hogy ne fázzunk utána kint se?

( +1 kérdés: ha reggel megázok, mit csináljak hogy ne fázzak egész nap az alulfűtött helyen vizes ruhában? Váltóruhát nem tudok magammal cipelni minden nap, és bent sem tudok hagyni ilyesmit.)

2022. szept. 19. 15:14
1 2
 11/18 NTBS ***** válasza:
Több réteg ruha, amiből egyet leveszem indulàs előtt.
2022. szept. 19. 17:22
 12/18 A kérdező kommentje:

Ja, két harisnya PLUSZ egy nadrág? Ezt azért túlzásnak érzem, a vonaton szerintem megsülnék így.

2022. szept. 19. 17:25
 13/18 A kérdező kommentje:
Kedves "aranyvirágbogár", nem rád gondoltam, hanem arra aki bunda/szőrme fétises privátot kezdett írogatni. Azt hittem elég konkrétan írtam le a problémát. :D
2022. szept. 19. 17:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok, reggel én harisnyát felveszek, rá farmer, sportcipő, vastag, v bakancs. És hazafele max még 1-et felvennék indulás előtt. Ja és én is vonatozok, sokszor meleg van rajta tudom, és mire hazaérek, már sokszor meg is fáztam emiatt tudom milyen.
2022. szept. 19. 17:29
 15/18 anonim ***** válasza:
76%

14-es:

Hagyd. Kifogásokat keres csak. Egy plédet tud hordozni tömegközlekedésen nap mint nap, de egy plusz harisnyától isten ments.

2022. szept. 19. 19:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Én egy hosszú pufi mellényt vittem be az irodába. A pulcsira még azt fogom felvenni. A derekam betakarja. 34/n
2022. szept. 19. 21:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Síruha.

Tulkomplikalod ezt az egészet.

Ha eső lesz meg ha hó lesz,megha árviz lesz vagy földrengés.Vigyél csónakot.Bmeg.

2022. szept. 20. 11:18
 18/18 A kérdező kommentje:

"Egy plédet tud hordozni tömegközlekedésen nap mint nap"

Mármint kicsoda?

2022. szept. 21. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!