A soft polyester milyen anyag?
Figyelt kérdés
Ez a susogós vacak nem a mackónadrágos típusú anyag igaz? Szeretnék egy ilyen pulcsit rendelni, de ha ilyen susogós vacak, akkor inkább nem.
Vagy létezik olyan cég ahol pulcsikat lehet gyártatni? Rengeteg pólós van, de vajon kifejezetten custom pulcsikat készítő is?
2022. szept. 19. 14:07
1/8 anonim válasza:
szerintem kb. olyan thermo-anyag..
2/8 A kérdező kommentje:
Szóval ez a susogós igaz?
2022. szept. 19. 14:47
3/8 anonim válasza:
Nem tudom, mit nevezel susogósnak...
Az én értelmezésemben a susogós mackó az a vékony selyemszerű műszaáls anyagú.
én a thermo v. polár anyagra gondoltam. ami olyan puha, bársonyos.
4/8 A kérdező kommentje:
Susogós az az anyag amiről pl a víz lepereg. A mackóanyag, ami pl a szürke mackónadrág. Tudod ami azon a magyar kapuson volt mindig a válogatottban.
2022. szept. 19. 14:54
5/8 anonim válasza:
A mackónadrág az pamutból van, nem műszálas.
Sose volt polárfelsőd? Szeirntem az a soft polyester.
6/8 anonim válasza:
A soft poliészter egy műszálas anyag, de nem ugyanaz mint a vízlepergető "susogós". Ez a Narutos felső inkább polár lehet, arról meg csak tudod miaz.
7/8 anonim válasza:
A susogós az nem polyester, hanem polyamid. Magyarul nejlon. A polyester pedig pet palack.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!