Mit csináljak ha én nagyon ocsmánynak találom azt a szoknyát ami ki lett választva szalagavatós ruhánknak?
Figyelt kérdés
Rettentő ronda, volt egy csomo szép, de a egy nagyon ronda lett megválasztva, bordó és rossz a szabása szerintem.2022. szept. 18. 07:17
11/16 anonim válasza:
Mit nem adnék, ha az lenne életem problémája, hogy pár órára fel kell vennem egy NEKEM nem tetsző ruhát.
12/16 anonim válasza:
Fölveszed és túléled. Nyilván úgy igazságos, hogy azt választjátok, ami a többségnek tetszik. Ennek ellenére megértelek, én is így jártam annak idején, az osztálytársaim egy olyan kosztümöt választottak, aminek borzalmas volt a szabása, és egyszerűen semmilyen blúz nem passzolt jól a blézerhez. És nem is az a baj ezzel, hogy fel kellett venni arra a pár órára, hanem hogy ki kellett fizetni érte azt a 25000 Ft-ot azért a pár óráért (ez több mint 10 éve volt, akkor ez a pénz még jóval többet ért, ráadásul ki kellett még fizetni mellé a táncruhát és a tánctanárt is). Természetesen azóta sem vettem föl egyszer sem, csak az érettségire meg a ballagásra, mert oda muszáj volt ebben venni. Nem értem miért erőltetik annyira az egyenruhát, teljesen felesleges.
13/16 anonim válasza:
kérdező! miért probléma egy pár órácskát kibírni így? jobb ha hozzászoktatod minél hamarabb magad, hogy az életbe alkalmazkodni kell. munkahelyen is majd kell alkalmazkodni. az én melóhelyemen pl dress code van (fekete szoknya, fehér blúz). azt kiváncsi lennék hogyan bírnád. nekem is nehéz volt, mikor ide kerültem dolgozni de nem volt más választásom. kellett a munka, így befogtam a szám és tűrtem és azóta is mindennap így megyek melóba.
15/16 A kérdező kommentje:
Azt a ruhát végül nem is lehetett kapni hálisten, ezért most nincs ruhánk. Szerencsére teljesen új ruha után kell néznünk!(:
2022. okt. 1. 06:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!