Mit csináljak ha én nagyon ocsmánynak találom azt a szoknyát ami ki lett választva szalagavatós ruhánknak?
Igazíttasd az alakodhoz. Miért viselnéd, ha neked előnytelen?
Butaság egyforma szabású anyagot viselni.
Elég lett volna a szín és hossz megadása ( pl térdig, mini, midi ), a felső ( fehér, hosszú ujjú) és a kiegészítő egyforma sál, fiúknak nyakkendő.
1.El fogadod ezt és ki bírsz benne pár órát még tart a esemény.
Vagy
2.Válassz olyat amely neked tetszik és legyél abban.
Én alapból gyűlölök szoknyában lenni, szóval megmondtam az osztályfőnöknek hogy nadrágban leszek. Meg kellett mutatom hogy hogy néz ki az, amire én gondoltam (illik-e a többiek ruhájához)de aztán elfogadták.
Kétlem hogy sokat balhéznának azon hogy te másban akarsz lenni, csak normálisan kell kérned, és mutatnod kell alternatívát a már kiválasztott szoknyára.
"szavazatomat hogy ronda a ruha figyelembe se vették"
"szavazatom semmit nem ér."
Nem te vagy az élet főszereplője! Ezt minél hamarabb megérted, annál jobb. A szavazás úgy működik, hogy a többség akarata dönt. Miért kéne mindenki másnak a te becses személyedhez alkalmazkodnia? Nem azért választottak egy "objektíven csúnya" ruhát, hogy te rosszul nézz ki benne, hanem mert a többség szerint NEM csúnya.
Meg egyébként is... Ez csak egy ruha. Azt a pár órát kibírod. Lassan felnőtt leszel, ideje lenne átértékelni a prioritásokat az életben.
Kibírod és csendben maradsz. Sajnos a végzős év ilyen, többség dönt.
Egy lány csinálta nálunk hogy haosnló árnyalatú sök más ruhát választott, őt ki is nézték miatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!