Hol tudok venni olyan skinny farmert, amiből nem lóg ki a fél lábszáram?
Nem vagyok egy égi meszelő, 170 cm a magasságom, 38-as a ruhaméretem.
Sajnos mostanában minden nadrágom jóval a bokám fölé ér. Van pár farmerem (reserved, sinsay, cropp, h&m), de mindegyik amolyan kompromisszum. A leghosszabb szárút választottam, de ez sem elég. Pedig nincsenek hosszú lábaim. Ez nyáron nem volt zavaró, de most nagyon az. Komfort szempontból is, meg amiatt is, mert idétlenül érzem magam a kivillanó zokijaimmal egy elegánsnak szánt szettben, például fekete vagy fehér farmerben.
Ti hol szereztek ilyen nadrágot? :(
Sajnos manapság ez a bokalengetés a divat. Szóval szerintem a fast fashion boltokban nagyon nehezen fogsz találni bármit is.
Próbáld ki a turkálókat.
Vagy persze Levi’s, ott minden méret, fazon létezik kb. Drága, de örök élet gyakorlatilag.
@5
Általában igen, kinn van. Nem szeretem, mikor a zoknim túlságosan kilóg a cipőmből, szóval amíg nincs bakancsos idő, más választásom nagyon nincs.
De nagyon átérzem, amit írsz, ráadásul teljesen tönkrevágja a lábam alakját is.:(
Mert nem akarom még a zoknim színét is a ruháimhoz válogatni? Vagy esetleg mert a zoknijaim többsége hamar kibolyhosodik és nem akarom mutogatni egy elegáns, tiszta öltözetben. A zokni nálam a fehérnemű kategória, azt meg tetszik vagy sem, de nem szeretem, ha kilátszik a ruhámból.
Tudom, régen divat volt a csípőnadrágból kilógó tanga is. Nem, ezzel nem győztél meg arról, hogy nem ízléstelen.
8.
Értem. Szóval, aki ünnepélyesen öltözik fel, pl II.Erzsébet temetését egy öltönyben, annak hogyan van képe a fehérneműjét mutogatni a bokáján? Sokkal elegánsabb lenne egy kikandikáló szőrös, csontos boka, nemde?
És amikor az egész harisnyátok kilátszik a szoknyából? Az sokkal inkább fehérnemű, mivel fed egy intim területet is, meg persze a lábfejet is ugyanúgy, mint egy zokni. Női logika, istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!