Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nadrág szára túl szűk, nagyon...

Nadrág szára túl szűk, nagyon rátapad a lábszáramra. Hogyan "vározsalhatom" bővebbre? Valami házipraktika valakitől?

Figyelt kérdés

2020. márc. 8. 18:33
 1/10 A kérdező kommentje:
Sorry a nyelvtani botlás miatt 🤣
2020. márc. 8. 18:34
 2/10 anonim ***** válasza:
34%

Nincs rá praktika.

Rossz fazont veettél.

Akkor nem tűnt fel?

Ha bő lenne, azt be lehet szűkíteni. A szűket nem lehet kibővíteni, mert nincs benne plusz anyag.

2020. márc. 8. 18:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Rendeltem. Nem látszott tapadósnak. Sosem volt eddig gondom, pedig csak így vásárolok ruhat mar evek óta. Kissé ferdehajlamúnak nézek ki benne 😂. Azert köszi a válaszod.
2020. márc. 8. 18:52
 4/10 anonim ***** válasza:
14%

Nem ferde hajlamúnak nézrel ki hanem egyszerűen buta vagy!

Mi az összefüggés a kettő között?

A pridén az összes meleg olyan ruhába volt mint a heterok általában.

Akkor most kezdjek el én is rettegni?

Vigyázz!

2020. márc. 8. 19:42
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Egy barátom állítja,hogy ez működik :

Nadrág szűk részét víz alá tolod és elkezded húzogatni,nyújtani.Azért ne annyira erősen,nehogy elszakadjon.

2020. márc. 8. 22:44
 6/10 A kérdező kommentje:
5-ös köszi megpróbálom holnap.
2020. márc. 8. 23:11
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

Van, aminél működik a vizes nyújtás, mert amúgy is egy kinyúlós vacak anyag... de van aminél ne várj csodákat. Én is próbáltam már ruhát napokig jól kifeszíteni mert kicsi volt rám, de nem sok eredménnyel. Azért próbát mindenképp megér. (Nem kézzel nyújtogatni, az borítékolhatóan kutyafüle, hanem beletömsz valami szélesebb csöveket, deszkákat, azt úgy hagyod egy-két napra...) Ha nagyon engedné a vízben a színét, akkor pár óra pancsolás után megszáradni hagyd napokig.

B ötlet: Combosodjál, vádli, izom, stb, azt akkor nem gáz, hogy zavaróan keskeny némelyik fazon. Ne a levegő töltse ki a combod, vádlid helyét valami lazább meg két számmal nagyobb nadrágban, annál szánalmasabb megközelítés nincs.

2020. márc. 9. 00:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem homokos.

A fél ország ilyet hord

2020. márc. 9. 09:00
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Meleg hajlamú vagyok, és föl nem vennék mégse ilyesmit, ha ez megnyugtat. Normál fazonú regular nadrágokat hordok. ;)
2020. márc. 9. 10:45
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

9-nél a pont!!

A sok gyökér meg nem tudom milyen megfontolásból de a melegekhez párosítja a harit meg a fedzes gatyákat.

2020. márc. 9. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!