Molett, duci nok! New Yorker, Takko, C&A, Kik, Pepco. Melyikbe erdemes bemenni ezek kozul szamunkra? Illetve arban melyik a legkedvezobb?
Milyen méreteid vannak?
Mikor én 46-48-as méretet hordtam, általában a C&A-ba jártam vásárolni.
Pepco szóba jöhet még, ki lehet jó darabokat fogni, de a KIK szinte botrányos ruhákat árul.
Most 42-es mérettel már leginkább a New Yorker-be járok.
Árban a KIK és a Pepco a legkedvezőbb.
C & a egyertelmuen. Kb 2 eve szinte csak 42 feletti ruhakat arulnak, nagy valadztekban, rengeteg meretben, 56ig
Kikbe takkoba szerintem senki nem menjen, pocsek is es kicsik is
A new yorkerben meg erdemes probalkozni, az xles ruhak jok a nagyobbakra is, mert nyulnak
Én 48/50-es ruhákat hordok, nadrágból 52-eset. Szerintem a C&A botrányosan drága és semmi választék (de persze Pesten lehet más a kínálat, ha ott laksz, én vidéki vagyok), Kikben ritkán vannak jó cuccok, de legalább árban jó. Pepcoban van méret, de még sosem találtam értékelhető ruhát.
F&F-et is szeretem megnézni, szerintem közép ár, sőt, bár legtöbbször nem az én stílusom, de vannak jó ruháik.
Illetve legtöbbször egyszerűen Bonprixről rendelek. Minőségben nem a legjobb, árban közép, de legalább mindig van elérhető méret a nagy választék miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!