Lányok! Hol kaphatóak a legjobb női nadrágok? Stradivarius/ H&M/ Bershka/ New Yorker?
Figyelt kérdés
2021. nov. 12. 16:48
1/8 anonim válasza:
Szerintem Bershka és Pull&Bear.. H&M se rossz, de baromi drága.
2/8 anonim válasza:
Alapvetően a terranovaban veszek nadrágot, de legutóbb a zaraban találtam olyat ami tetszik. Volt korábban new yorkeres is.
A többi altalad írt helyeken nem szoktam vásárolni.
3/8 anonim válasza:
Nekem a H&M nadrágai nem váltak be egyáltalán, viszont sokat vettem Orsayben, meg a Mango is jó.
5/8 anonim válasza:
Ezek sima plázás üzletek, egy kaptafa kb. mind.
6/8 anonim válasza:
Nekem a Stradivarius vált be, egyrészt, mert magas vagyok (175 cm), és nekik vannak "tall" fazonú farmereik, amik 5 centivel hosszabbak. Másrészt pedig imádom a nagyon magas derekú gatyákat, és nekik van egyedül "super high waist" fazonú, ami pár centivel köldök fölé ér. :)
7/8 anonim válasza:
Én a Bershka-t szeretem a legjobban. Én alacsonyabb vagyok, de nagy idomokkal és vékony derékkal, elég nagy kontraszt van pár testtájam között, és én ott találok olyan nadrágokat, amiket mintha tényleg rám szabtak volna.
Korrekt minőség, a legtöbb évek óta megvan.
8/8 anonim válasza:
Az összes kedvenc farmerom a New Yorkerből van. Tökéletesen illeszkednek, sehol sem állnak el. Rugalmas az anyaguk, kényelmesek. Évek múlva is ugyanolyan jók, pedig van, amelyiket hetente többször is felveszem. Egyébként a Pull&Bear-ben is vettem már párat, ami ugyanilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!