Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen órát érdemes használni...

Trashboy kérdése:

Milyen órát érdemes használni fizikai munkába?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Milyen órát érdemes venni annak aki fizikai munkát végez? Jelenleg raktárosként dolgozom és hát szeretek órát viselni meg a telefonra elég allergiásak nálunk viszont az időt azért jó lenne tudni. Van egy fossil bőrszíjas órám de azt nyilván nem veszem fel raktárba mert nem való oda. Most egy huawei watch fit órát hordok ami jó mert az értesítésekhez nem kell a telefonhoz nyúlni, meg vízálló de hosszú távon elég kényelmetlen mert az alsó részén ami a kezedhez ér van egy kis dudor az érzékelőknél, meg már ezeknél is azt hiszik hogy netezik rajta az ember. Másik okosórát nem akarok venni valami hagyományos esetleg digitális órát szeretnék ami nem hal meg ha esetleg valaminek nekikoccanna. Sokan a casio g shock órákat emlegetik de nekem elég rondák azok. Nem azért mert casio hanem mert úgy néz ki mint valami gyerekmagazinos játékóra. Az összeg amit az órára szánok az kb. 30-40ezer forint(esetleg 50 ha nagyon fasza). Tudom nem nagy a keret de mivel van már rendes órám csak munkához nem akarnék drágát.

Eddig ezt találtam: [link] nem tudom ez mennyire való könnyebb fizikai munkához.33ezer forint átszámolva.

2022. szept. 12. 10:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a szögletes g-shockokat ajánlom, már ha tetszenek. Strapabíró, de nem nagy órák.
2022. szept. 15. 11:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

10

Óránál nem a tokátmérő számít hanem fültől fülig távolság. Nekem közepes csuklóm van rendes órákból nem hordok 38-40-esnél nagyobbat (max 48 fültől-fülig ami oké nekem). A 46-os G-Shockom tökéletesen áll és kényelmes. Nyilván van egy erőteljes megjelenése de pont ez a lényege. Amúgy a sima 5600 meg 2100 is jó kis csuklóra és azok is bírják a strapát.

2022. szept. 15. 14:14
 13/14 NTBS ***** válasza:
74%
Olcsót.
2022. szept. 15. 14:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Végül egy Casio DW-5600E-1VER órát vettem. Kicsit féltem hogy nagyon retrós lesz meg gagyi de szerencsére élőben király.
2022. szept. 26. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!