Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyenek a Bershka farmerek?

Milyenek a Bershka farmerek?

Figyelt kérdés

Van valakinek tapasztalata velük?

Ilyesmit szeretnék:

[link]

Mennyire tágul hordás közben? Nem szeretem, mikor lépek párat és már lifeg. Mennyire méretazonos? 34-es kell általában nadrágokból, farmerból is, 32-es próbánál derékban eléggé szorít, így nem szeretnék emiatt egy mérettel kisebbet venni, de azt se szeretném, hogy megint ablakon kidobott pénz legyen...

2022. szept. 7. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

Én egy időben ki voltam nagyon akadva a Levi's farmerek árán, és eldöntöttem hogy keresek egy másikat. Az eredeti tervem az volt hogy olcsóbbat, és minden ilyet, hogy Bershka, Pull and Bear, Zara, H und M, amit el tudsz képzelni végigpróbáltam. Az egyik szarabb mint a másik, két fő hibájuk van: az ülepe pár hónap után kiszakad, illetve a térdénél kinyúlik az anyag. Amúgy volt olyan amit szerettem, mert a színe jó volt, kényelmes volt, etc., de ha az ár-érték arányt nézzük akkor nevetségesen hamar elhasználódtak.

Na, hát és ekkor jött a pillanat, hogy bármennyire is fájdalmas volt, visszatértem a Levi's farmerekre, bármennyibe is kerül, az legalább évekig jó, akkor is, ha minden nap hordod. Itthon továbbra is rohadt drága, de sokat járok külföldön úgyhogy ha olyan helyen vagyok akkor bevásárolok. Az 514-es modellt (36os csípő, 34es hossz) meg az 510est (34es csípő, 34es hossz) szoktam venni, fel se kell próbálnom, csak elkapom és jó.

Legutóbb 2020 tavaszán Kanadában vettem farmert (azért emlékszem ilyen pontosan mert pont kint voltam amikor kezdődött a COVID őrület, és ment a műsor, hogy hogy jutok haza, mert már a légterek le voltak zárva), az volt az akció hogy egyet fizet, hármat vihet. Egy nadrág 100 kanadai dollárba került, ezért kaptam három nadrágot (akkor volt ez 20 ezer forint környéke), és ezek a mai napig úgy néznek ki hogy egy mosás után vissza lehetne hajtogatni a polcra. Nem kopott ki, nem nyúlott ki, nem szakadt el, nincs semmi baja.

2022. szept. 7. 18:24
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

"Mom szabású"?

Az meg mi a franc??

Mar a momoknak is külön nadrág van?

2022. szept. 8. 06:29
 3/5 anonim ***** válasza:
A Bershka H&M Zara stb márkák nem passzolnak csak nagyon keves emberre úgy mint egy Levis, viszont a Levis konkrétan 1 ev utan MINDIG kiszakad.Pont egy ev kell neki hozza mindig a Zara nadrágaim meg bírják évekig, szóval na!
2022. okt. 3. 18:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de van pár Levi's farmerem, igazából a Bershka nacikra lettem volna kíváncsi, mert van pár, ami tetszik.
2022. okt. 5. 16:46
 5/5 A kérdező kommentje:
#3 Nekem bírják évekig szerencsére, van Zara farmerom is, rám passzol és tényleg jó minőségre is, valamint ritka kényelmesek.
2022. okt. 5. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!