Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A mi korosztályunk itt Magyaro...

A mi korosztályunk itt Magyarországon miért nem így jár iskolába?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem nagyon jól néznek ki így együtt!

Én a nadrágos lány ruhájában lennék szívesen. 18/L

2022. szept. 6. 17:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is tetszene.
2022. szept. 6. 23:56
 12/22 anonim ***** válasza:
9%

Akkor járj úgy B+! Senkit sem érdekel.

Amúgy annak a középsőnek nagyon csókolgatni való lábai vannak!

2022. szept. 7. 03:48
 13/22 A kérdező kommentje:

És vajon ők a képen maguktól lehetnek így vagy csak a kép miatt vették fel szerintetek?

Vagy nekik kötelező lehet? Nem hiszem, még külföldön sem, hogy a mai világban sokan lennének önszántukból így... :(

2022. szept. 7. 06:23
 14/22 anonim ***** válasza:
96%
Ilyen kötelező cucok pld vannak az angliai sulikban.Ott némelyik magániskola de lehet akár állami is,elég ortodox módon viszonyulnak bizonyos dolgokhoz.Pld az uniformishoz is.Sőt az iskola logójat is hordatják a tanulókkal.Ami lehet egy kitűző vagy varrott embléma akár.
2022. szept. 7. 07:23
 15/22 A kérdező kommentje:
Szóval akkor a kép szerinted valós, és tényleg ezt kell hordaniuk, nem csak "színjáték" a kép kedvéért?
2022. szept. 7. 07:34
 16/22 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem valós és nem egyenruha, mivel a két lány teljesen másban van.
2022. szept. 7. 08:31
 17/22 A kérdező kommentje:
Szerintem sem valós, de olyan szerintetek nincs, h ogy a stíluson, színeken belül szabadon variálhatod a ruháidat, és az a kötelező?
2022. szept. 7. 09:18
 18/22 Metionin ***** válasza:
96%
Ez a képen nem valós de amúgy Angliában és USAban is vannak iskolák, ahol egyenruha van. Amúgy nem tartom praktikusnak, főleg hogy ott 5 évesen már úgymond sulis a gyerek, a legtöbb egyenruha ilyen inges-elegánsabb, amiben egy gyerek nem tud normálisan, kényelmesen játszani, összegyűrődik a buszon, leeszi a fehér inget stb. Fantasztikus lett volna anno fehér blúzban órákat buszozni a suliba a heringjáraton. Ja nem.
2022. szept. 7. 09:27
 19/22 anonim ***** válasza:
39%

Ha már az iskolában úgy öltözöl mint egy estélyen, akkor mit vennél fel mondjuk egy rendezvényen?

Iskolába tanulni járunk, nem parádézni.

2022. szept. 7. 11:20
 20/22 anonim ***** válasza:
73%

Mert ha sok más téren nem is, legalább itt teret hagynak az egyéniségnek és a személyi szabadságnak.

Nem mellesleg: ízlés kérdése. Neked tetszik. Nekem nem.

2022. szept. 7. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!