Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Párnázott derekú hátizsák?

Párnázott derekú hátizsák?

Figyelt kérdés
Nem tudjátok hol lehet olyan hátizsákot venni, aminek van extra párnázottság az alsó, a hát alsó részével találkozó részén? Magamtól nem is gondoltam volna rá, de szüleim még régebben külföldön, talán Ausztriában vásároltak egy ilyet és rettentő kényelmes. Rákeresni se nagyon tudok, legalábbis sikerrel.. van valami tipp esetleg? Márka vagy keresési javaslat, konkrét darab ami ilyen. Köszi szépen!

2022. szept. 3. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Túra hátizsakok vannak ily3nek. Neked mily3n célra kéne?
2022. szept. 3. 13:02
 2/3 A kérdező kommentje:
A boltból elhozni a cuccokat, illetve munkába járásra. Mind két esetben előfordul, hogy iszonyat meg van pakolva a táska, nehéz és nyomja a hátam. Neten ez az infó nincs feltüntetve az egyes táskáknál.. Néztem ezt a Burton márkát , mert még csak ilyenből láttam párnázottat, elég drága és ki sem derül, így neten keresztül a lényeg.
2022. szept. 3. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:
A Jack Wolfskinnek vannak párnázott hátú hatizsákjai, de inkabb sport mint varosi hátizsákok.
2022. szept. 3. 21:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!