Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Érdemes megfizetni a márkás...

Érdemes megfizetni a márkás dolgok többletárát?

Figyelt kérdés

Egy elég őszinte párbeszéd olvasható a vaterán erről a témáról:

[link]

Érdekelne a márkás termékeket használók véleménye, hogy minőség tartósság terén érdemes-e megvenni őket.

2010. szept. 25. 09:26
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Na hát és akkor még el is hiszik, hogy luxuscipőt kap a vaterán 16.500-ért??? szánalmas -.-
2010. szept. 25. 09:35
 2/9 anonim ***** válasza:
a cipő természetesen hamisítvány, de vannak olyan márkás termékek, amit meg lehet venni a vaterán és társain is, sőt turkálóban is, persze ezek többsége használt....amúgy meg az alsó kategóriás márkák, kenveló, philip russel, adidas, nike, ugyanolyan szarok, mint a kínaiak..a tescos cherokee és F&F tartósabbnak bizonyult nálunk, mint a pár hónap alatt tönkrement kenvelo 13ezres farmerja
2010. szept. 25. 09:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Az első válasz nem hasznos, mert irreleváns a kérdéshez.
2010. szept. 25. 09:59
 4/9 bumbi02 ***** válasza:
100%

attól függ.. az ilyen divat márkák (mint pl adidas,nike , azé csak ezeket irom mert ilyeneket használtam már) nem igazán birják.. vettem nike futball cipőt.. ami focizásra van kitalálva, 1 évet nem bírt... hasonló elképzelésem van a convers meg társai márkáról is... gitározok is, például egy gibson gitár 500 000 forintnál kezdödik mert gibson.. de nincs nagy különbség egy 200 000 forintos másik féle gitár és a gibson közt, csak annyi hogy mindenféle alkatrészek nevét meg kell fizetni...

anno vettem egy nevesincs cipőt 4 éve.. most ment tönkre...én sose márkát nézek hanem minőséget.. a jó márka nem feltétlen egyenlő a jó minőséggel... szerintem.

2010. szept. 25. 10:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

nem függ feltétlen össze a márka és a minőség. Tudni kell, h melyik márkanév takar általában minőséget. Nekem pl a Tiszacipő bevált 3 évig minimum kibírja, a Sketcher vagy mi(nemrég nagy divat volt... :) ) fél évet bírt. A Philip Rassel foltos lesz a mosásban és összemegy. Én általában ezért turikban vásárolok, mert jó áron kapom meg a minőségi dolgokat. Azt már hordta valaki, és látom, hogy mennyire bolyhosodott ki tőle :) Ha nem nagyon, akkor valószínűleg jó anyag, de persze van h nem igaz.

A kérdésre válaszolva, bizonyos termékeknél megéri a márkás, mert az a megbízható(például a deuter, sherpa túramárkák) de észnél kell lenni, mert nagyon sok rossz minőségű cucc van, amit megvesz z ember mert demenő márka

2010. szept. 25. 10:25
 6/9 anonim ***** válasza:
én cipőben mindig csak és kizárólag bőrt veszek. högl stb... sosem csalódtam, évszakonként veszek 1-2 pár cipőt, de nagyon tartósak, gyönyörűek. ruhában ennyire nem válogatok, megveszem, ami megtetszik és elég olcsó. 1-2 évig bírják. viszont van kötött pulóverem, ami baromi drága volt, de 5. éve bírja és csodaszép. 20/l
2010. szept. 25. 16:36
 7/9 bumbi02 ***** válasza:
igen cipőnél érdemes a bőrt választani nem a csillogós mübőrt, vagy szintetikust.. illetve érdemes az olyat venni amelyiknek varrva van az orra, széle, nem pedig ragasztva.. tehát nem márkát, hanem minőséget kell nézni...
2010. szept. 25. 22:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Ja, igaznak kéne lennie, de sajnos pont ma vittem vissza egy bőr, varrott mokaszint a cipőboltba, miután egyszeri alkalom után szétfeslett.
2010. szept. 25. 22:24
 9/9 bumbi02 ***** válasza:
vigyázni kell am, mert sokszor tesznek rá "müvarrást" , varrásnak tünö diszitést, én speciel rieker bakancsot vettem nagyon jól megállja a helyét.) és 5 000 forint környékén volt...
2010. szept. 26. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!