Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ez a nagy Rolex utálat?

Mi ez a nagy Rolex utálat?

Figyelt kérdés
Több threadben is láttam itt , hogy nagyon le van szólva
2022. szept. 1. 00:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez jól néz ki, de ez valami limitált kiadás lehet.
2022. szept. 1. 16:18
 12/16 anonim ***** válasza:
#10: Nocsak, ez nem is néz ki rosszul!
2022. szept. 1. 16:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát én nem értek ennyire az órákhoz. Szerintem egy jó márka ez a Rolex, sok szép óra van. Persze nyilván vannak más gyönyörű órák is, és értékesebbek is. Ilyesmit nem befektetésnek kell venni azt hiszem.
2022. szept. 1. 16:32
 14/16 anonim ***** válasza:

#13: Ó, dehogynem!

[link]

2022. szept. 1. 16:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Szépek a Rolexek persze csak faék egyszerűek,ahhoz képest meg az ára kicsit brutál. A Grand Seiko pl évek óta elég komoly dolgokat tesz le az asztalra mégsincs ekkora hype körülötte. Meg vicc hogy nemlehet venni csak használtan dupla áron. Bár most elkezdett esni az áruk.
2022. szept. 2. 13:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Egyszerre szépek, elegánsak, sportosak, férfiasak. Túl tökéletesek és ez sok ember szemét bántja. Én sem vehettem meg, de el ismerem milyen fantasztikus darabok, a többi márkánál mindig van valami hiba szinte ilyen árkategóriában, vastag, nagy, nehéz, hivalkodó, unalmas, túl feminin, túl macho, túl valamilyen, nem jó mindenhova stb...

Na most a Rolexek kb. mindenhova jók, tökéletesre lettek csiszolva az arányai, a méretei, egyszerűségében izgalmas, nem hivalkodó, de mégis tekintélyt parancsoló, férfias, de mégse lesz a macsóskodás karikatúra mint pl. a legtöbb Breitling, nem túlságosan kötött valmihez mint a legtöbb Grand Seiko.

Egyszerűen telitalálat a legtöbb, nem véletlenül nem is nyúlnak nagyon hozzájuk és nem is csinálnak újabb tipusokat sem. Nincs szükségük 5000 modellre évente.

2022. szept. 13. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!