Hol szoktatok testhez allo polot vasarolni?
Figyelt kérdés
Messze vagyok meg egy komoly formatol, valamiert nagyon nehezen talalok olyan polokat, amik mellben is jok es dereknel nem lotyognek. 110-es a mellbosegem es 90-es a derekam es mar eleg sok ruhaboltot megjartam, ossz-vissz 2 helyen talaltam polot, ami megfelelo, de ugyan olyanbol nem akartam venni 20 db-ot. Ti hol szoktatok olyan polokat (es/vagy ingeket) venni, ami mindenhol passzol es par mosas utan nem nyulik ki?
Tudom, nem testepites kategoria, de remelem ti hamarabb aterzitek a helyzetet, mintha oltozkodes kategoriaba irtam volna ki.
2022. aug. 31. 22:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!