Szaggatott farmer suliba? Szerinted illik oda?
Figyelt kérdés
És a rövidnadrág? (lányoknak)2022. aug. 27. 16:35
11/14 anonim válasza:
#4 Elitgimibe jártam, és SENKIT nem érdekelt a szaggatott farmer, mert a tanulmányi eredményeinkkel foglalkoztak. Pedig nálunk kötelező volt az egyenmellény és a váltópapucs is, arra nagyon odafigyeltek, de a többi ruhád, hajad, sminked akármilyen lehetett.
Manapság amúgy tök hétköznapi viselet a szaggatott farmer, PLÁNE a rövidnadrág, nem értem, miért zavarna bárkit.
12/14 anonim válasza:
"Elitgimibe jártam ... nem értem, miért zavarna bárkit."
Ennyit érnek az elitgimik manapság: még ott sem szorul belé senkibe egy kis illemtan...
13/14 anonim válasza:
Az elit gimi előnye, hogy nem felszínes és előítéletes alakokat nevelnek, hanem a tanulásra, tanításra koncentrálnak.
14/14 anonim válasza:
"a tanulásra, tanításra koncentrálnak"
Csak nem eléggé ezek szerint, mert pl. az illemtan teljesen kimarad, pedig egy művelt ember azzal is tisztában van, hogy milyen helyzetekben milyen ruhában illik megjelenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!