2/10 anonim válasza:
Nekem ez az a kategória, amit felesleges volt kiszaggatni.
Ha ilyen nadrágot vennék, az első dolgom lenne, hogy kétszer akkora lukat csináljak rá. Ha az neked sok, akkor ne is vegyél szaggatott farmert.
3/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, gagyi a szaggatás.
4/10 anonim válasza:
Minden második emberen ilyen van kb. Bár stílusos illetőn nem tudok elképzelni ilyen darabot.
5/10 anonim válasza:
Nagyon szeretem a farmert, szinte mindig abban vagyok. De soha nem értem meg, hogy mire jó kiszaggatni.
6/10 anonim válasza:
Kicsit bővebb fazon és sokkal nagyobb szaggatás/lyukak stílusosabb. Ez így gáz már képen is.
8/10 anonim válasza:
Mint, aki sokat szopott. (Igen, a többiekre is áll, akik ilyet hordanak)
10/10 anonim válasza:
Nagyon király, menő és divatos, főleg, ha rajtad is úgy áll, mint a modellen! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!