Ciki ha egy 14.èves lány utálja a farmer nadrágokat s csak mekegitö nacikba jár közép suliba?
A melegítő nadrág az olyan "nem érdekel" stílust sugároz az illetőről.
A cicanadrág is jobb nála. Számtalan más megoldás lenne még.
Ha nem úgy néz ki mintha otthoni cucc lenne egyáltalán nem gáz, tehát ha nem kinyult, foltos, kibolyhosodott, akkor tökéletes.
De amúgy most a bővebb "elegáns" nadrágok is divatosak és kényelmesek. Vagy kipróbálhatsz különböző stilusu, szabású puha anyagú nadragokat is.
Nem tudom jartatok-e mostanaban kozepiskolaban, de a diakok eleg nagy resze igy oltozik :D Melegitoben vannak, pontosabban egymashoz passzolo szettben.
Van egy ocsem, aki meg gimis, neha en megyek erte kocsival suliba es latom, hogy oltoznek a tinik. Ez divat most.
Én meg csak szoknyában (minimum térdig érő) vagyok egész évben mert nem bírom elviselni magamon a nadrágot. És nem, nem fázom télen sem, útszéli pillangó sem vagyok.
23 éves erkölcsös lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!