Olyan ruhakban vagytok, amik tetszenek, es kenyelmesek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! En eddig mindig az ilyen 'normalis' ruhakat hordtam, mert nekem mindig azt mondogattak, hogy a tobbi stilus az fura.. Mindig jok voltak nekem a pepcos gatyak, polok, nem igazan erdekelt ez a dolog. De probalok egyre kevesbe foglalkozni az emberek velemenyevel(jo, hat ez kb sose sikerul..) 16 eves vagyok, es nekem nagyon tetszenek azek az oversize ruhak. Utalom, ha a nadragok/polok ramtapadnak. Penteken megyunk vasarolni. Szerintetek maradjak ennel az atlogos ruhaknal, es azert nem szolnak meg, vagy inkabb olyanokba legyek, ami nekem tetszik/jol erzem benne magam. Jo, leirva nagyon hulyen hangzik a kerdes, de elegge piszkalodo oszt. Tarsaim vannak, es mindenbe belekotnek.. Igy is felnyirattam a tarkomnal a hajamat most nyaron. De mar most utalom a szeptembert, mert nem valoszinu, hogy tetszeni fog nekik, es valoszinuleg majd mondogatjak..2022. aug. 23. 08:59
11/13 anonim válasza:
9-es: Én inkább örülök neki, ha ilyen jó nyári időben minél több emberen látom, hogy abban van. Miért, téged elítélnek érte? Először is nincs ilyen össztársadalmi elvárás, hogy ki hogyan jelenjen meg kint az utcán, az meg hogy egyes embereknek nem tetszik és szóvá is teszik, hát sz.rd le őket magasról! Nem tudsz mindenki kedvére tenni. Viszont nem is kell.
8-as voltam
12/13 anonim válasza:
Köszönöm. Aranyos vagy. 9 es voltam:)
13/13 anonim válasza:
Elsősorban magadnak kell,hogy megfelelj!Olyan ruhát viselj,ami neked tetszik és jól is érzed magad benne!S persze,ami persze alkalomhoz illő is.Az oversize ruhák szerintem megfelelőek.Mindig olyanok véleményét kell kikérni,akik szívesen segítenek,vagy számodra a legjobb tanácsokat adják.Az a lényeg,hogy erős önbizalmad legyen,s akkor a piszkálódások is hamar meg fognak szünni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!