Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Olyan ruhakban vagytok, amik...

Olyan ruhakban vagytok, amik tetszenek, es kenyelmesek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! En eddig mindig az ilyen 'normalis' ruhakat hordtam, mert nekem mindig azt mondogattak, hogy a tobbi stilus az fura.. Mindig jok voltak nekem a pepcos gatyak, polok, nem igazan erdekelt ez a dolog. De probalok egyre kevesbe foglalkozni az emberek velemenyevel(jo, hat ez kb sose sikerul..) 16 eves vagyok, es nekem nagyon tetszenek azek az oversize ruhak. Utalom, ha a nadragok/polok ramtapadnak. Penteken megyunk vasarolni. Szerintetek maradjak ennel az atlogos ruhaknal, es azert nem szolnak meg, vagy inkabb olyanokba legyek, ami nekem tetszik/jol erzem benne magam. Jo, leirva nagyon hulyen hangzik a kerdes, de elegge piszkalodo oszt. Tarsaim vannak, es mindenbe belekotnek.. Igy is felnyirattam a tarkomnal a hajamat most nyaron. De mar most utalom a szeptembert, mert nem valoszinu, hogy tetszeni fog nekik, es valoszinuleg majd mondogatjak..

2022. aug. 23. 08:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig olyanban vagyok de általában amit szeretek azt hordok
2022. aug. 23. 09:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz senkivel, azt viselj amit szeretel, amiben jól érzed magad. Borzasztó ez a társadalom, mindig bele kötnek a másikba, miért nem fogadják el azt hogy amit ő nem szeret, azt nem biztos hogy más nem szereti. Eszméletlen ez de főleg itt Magyarországon.
2022. aug. 23. 09:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, olyat hordok, amiben jól érzem magam. De vigyázz, új stílust érdemes fokozatosan bevezetni, hátha még sem jön be vagy nem áll jól, először csak 1-2 darabot vegyél, és ne legyen extrém méret feletti. Egy felnőtt véleményét is megkérdeznem, ami egy tininek király, lehet, hogy egy tanár előtt gáz.
2022. aug. 23. 09:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen lázadozz, öltözz úgy ahogy neked tetszik és szard le mások véleményét! Most van itt az ideje az extrémebb dolgoknak, mert ha nem most akkor mikor? Ha most elkezded legalább egyetemig vagy mire dolgozol megtalálod önmagad. Így sokkal boldogabb lehetsz, mint akik el vannak veszve.

Lehet, hogy beszólnak majd, de az csak arról árulkodik, hogy milyen éretlenek. Érett értelmes emberek nem csinálnak ilyeneket.

2022. aug. 23. 10:19
 5/13 anonim ***** válasza:
88%

Igen, többnyire.

Van pár elegánsabb ruhám amit hordok hétköznap és bár nem a legkényelmesebbek egy jó nagy ebéd után, de a csinosság érzete miatt hordom őket.

Aztán nyilván vannak napok amikor a komfortról szól minden és leszarom az olyan társadalmi normákat mint például, hogy leggingset utcára csak így meg úgy meg amúgy lehet hordani.

2022. aug. 23. 10:21
 6/13 A kérdező kommentje:

Mindenki valaszat koszonom!

Szerencsere a szuleim ugy vannak ezzel, hogy (normalis keretek között) barmit hordhatok, ami tetszik. Mindenkepp veszunk par ilyen ruhat! Es probalok kevesebbet doglalkozni masok hulyesegevel!<3

2022. aug. 23. 10:51
 7/13 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is volt egy olyan ismerősöm aki beszólt nekem hogy miért hordok biciklis nadrágot, mert azt a nők hordják. Mondtam neki az hordja aki szereti. Én meg szeretem és mondtam neki be is k@phatod.
2022. aug. 23. 12:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok és én is nagyon szeretek bicónaciban lenni, és szerintem is inkább csajok hordják többen, de ha szereted miért ne viselhetnéd? Törvény nem tiltja, erkölcsöt pláne nem sértesz vele és igenis utcára való. Nyáron mindig abban vagyok mert kényelmes és jól érzem magam benne. Akinek nem tetszik, az ne nézze.
2022. aug. 23. 19:40
 9/13 anonim ***** válasza:
44%
Akkor nem itélsz el érte hogy fiúként én is bicónacit hordok?!
2022. aug. 24. 05:48
 10/13 anonim ***** válasza:

Állj meg a tükör előtt és próbálj fel különböző ruhákat.

Az a lényeg hogy te csodaszépnek érezd magad benne, adjon magabiztosságot. Ha tetszik ahogy kinézel, az sugárzik rólad. Amúgy jó ha van többféle ruhád, és váltogatod őket, akkor leszel izgalmas mások számára. Legyen közte tipikusan lányos, rózsaszínes, szoknyás, aztán lehet elegáns, rojtos, blúzos szetted, legyen a tipikus haspóló (lehet oversized) és short vagy miniszoknya, meg legyen az "átlagos" szetted. Szerintem így jól lehet kombinálni a ruháidat.

2022. aug. 24. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!