Fiúk! Nektek mi tetszik illetve nem tetszik a lányok öltözködésében illetve a mostani divatban? 12-16 éveseket kérdezek főleg.
Figyelt kérdés
2022. aug. 20. 15:52
A kérdező szavazást indított:
Simulós ruhák tetszenek
Egyszerűbbek a jobbak, pl. póló és farmer
Az érdekesek tetszenek, ha valami szokatlan, de szép
Miniszoknya haspólóval a tuti
17 szavazat
2/9 anonim válasza:
Háát nekem a rojtos farmer, ami nem jön be. Meg amikor a hónaljukig fel van húzva a nadrág, na azt nem tudom hová tenni...
De nyilván ízlés dolga minden.
3/9 anonim válasza:
Te hány éves vagy, 12? Mert a lányok általában az idősebb fiúkat szeretik.
5/9 anonim válasza:
Az oversized felsők nagyon bejönnek 😊 Ilyenkor nyáron egy rövidnaci és bő póló kombótól már kész vagyok 😀
6/9 A kérdező kommentje:
Idősebb vagyok 16-nál, nem a saját érdekemben kérdeztem.
És köszi azoknak akik tényleg válaszoltak!
2022. aug. 21. 09:25
7/9 anonim válasza:
Mi tetszik vagy mi nem tetszik, erre szavazni lehet. Honnan tudod, hogy ha szavazok, akkor az éppen tetszik vagy nem tetszik, te nagyon okos?
8/9 A kérdező kommentje:
A szavazásban ott van a lehetőség után, illetve a mondatban, hogy az éppen a tetszik, vagy nem tetszik kategóra. Pl. "Egyszerűbbek a JOBBAK..." Itt egyértelmű (ahogy a többinél is) hogy akkor jelölöd be ha tetszik. Ha valami NEM tetszik az megírod, arra nincs szavazási lehetőség.
2023. jan. 4. 14:19
9/9 A kérdező kommentje:
Amúgy miért a kifogások és nem túl kedves megjegyzések vannak többen? Főleg olyanoktól, akik semmit nem tudnak a kérdés hátteréről... Szóval mindenképp az építő válaszokat várom, akik pedig továbbra is a kifogások mellé állnak, hát tessék, szórakozzanak jól, de megérteni nem fogom, ez miért jó.
2023. jan. 4. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!