A leggingset nem lehet cicanadrágnak nevezni?
Engem úgy idegesít ez a leggings kifejezés... Vagy nem is ugyanaz a kettő?
Cica-naci miért nem jó?
Amiért a tornacipőt egyesek dorkónak hívják.
Amúgy valószínűleg azért, mert a legtöbb ember fejében a "cicanadrág" az főleg az ilyen spandex anyagú, fényes cuccokra asszociálódik.
Mert az 90es évek és tööööööök cikiiiiiiiiii, a leggings meg menő, mert nem is magyar szó. -.-
Amúgy én is hívom úgy, csak a buta, de magukat istencsászárnak hívő 12évesek néznek WTF fejjel, ha nem leggingsnek nevezed. Ugyanaz.
De lehet :)
Csak most újra divatba jött egy idő után, és így kezdték el hívni. Mert mostanában minden akkor lesz trendi, ha angolul van.
Remélem ez a legnagyobb problémád!:DDD
amúgy én is cicanadrágnak hívom.(A)
talán azért mert az két különböző dolog.
-a cicanadrág ahogy a nevében is benne van egy nadrág. vastagabb anyagú és önmagában vagy tunikával is felvehető.
-a leggings pedig harisnya, ami érhet térdig, vagy bokáig, vagy vádliig. önmagában nem lehet felvenni, sőt még tunikával sem mert olyan hatást kelt mintha elfelejtettél volna nadrágot/szoknyát venni. miniszoknyák/nadrágok/ruhák alá való.
tehát nem is ugyanaz a kettő. ezért hívják másképp. az megint más dolog hogy sokan keverik.. engem például idegesít amikor nővérem azt mondja a leggingsére hogy cicanadrág.
Uccsó! Tök jogos lenne a megállapításod, ha 1 pont passzolna. Márpedig nem passzol. Rengetegen veszik föl a leggingset úgy, mintha elfelejtettek volna nadrágot húzni. XD
Amúgy nem ez a legnagyobb problémám. :)
a cicanadrág is röhejes, ha nem takarja semmi az ember seggét:D nagyon közönséges:D
egyébként csupán azért, mert a leggings irtó trendi angol szó... szard le:D
Mert egy kedves rokonom, akinek elképesztő vékony lábai voltak, mindig nagy bazsarózsás cicanadrágban mászkált mikor náluk voltunk, és azóta ezt csak arra a nadrágra tudok asszociálni. a macskanadrág pedig egy zenekar neve.
Tehát maradt a leggings
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!