Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Temetésre 3/4 es nadrág jó?...

Temetésre 3/4 es nadrág jó? Vagy nem?Szandállal gondoltam.

Figyelt kérdés
2022. aug. 20. 07:03
 1/7 A kérdező kommentje:
Nő vagyok
2022. aug. 20. 07:03
 2/7 anonim ***** válasza:
51%

Nem korai még ilyennel foglalkozni?

Fiatal, egészséges vagy, mire a temetésedre kerül a sor, addigra teljesen más lesz a divat...

2022. aug. 20. 07:08
 3/7 anonim ***** válasza:
16%

Ez attól is függ, hogy azok, aki ott lesznek, milyenek, és hogy te kije vagy az elhúnytnak. Klassikusan tetőtől talpig feketében, harisnya, hosszú szoknya stb. Áll alatt megkötött fejkendő. Az öltözék része a hisztérikus sírás is.

De voltam olyan (nem roma) temetésen, ami jobban hadonlított egy bazi nagy házibulira.

Én azt mondanám, hogy ne ilyen árvízkárosult gatyát ölt magadra, hanem hosszút, vagy hosszú szoknyát.

2022. aug. 20. 07:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát elnézve ezeket a cölöb-temetéseket, tökmindegy mi van rajtad. A lényeg, hogy legalább egy 5 millás rolex legyen!
2022. aug. 20. 13:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezt miért kellett még egyszer kiírni?
2022. aug. 20. 15:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Hosszú nadrág szandállal jó? Vagy nem?
2022. aug. 20. 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
Flip-flop papucsot vegyél. Vagy maradj otthon.
2022. aug. 20. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!