Amikor jó idő van szoktatok hosszúnadrágot szandállal viselni?
Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 15:20
1/9 Noren1989 válasza:
Nem hordok szandit, egyáltalán.
2/9 anonim válasza:
Igen, sokszor előfordul. Szerintem a szandál jobban néz ki hosszúnadrággal.
16/F
3/9 anonim válasza:
Nagyon ritkán, amint beköszönt a tartós jó idő, olyankor egyszerre váltok rövidnadrágra és szandálra, persze mezítláb. Hosszú nadrágot legfeljebb akkor veszek szandál mellé (akkor is kizárólag mezítláb viselve), ahol semmiképp nem megengedett a rövidnadrág (még a bermuda sem), de a szandál még elmegy (pl. külföldön néhány templomba, épületbe való belépésnél). Ebben az esetben viszont lenge vászonnadrág a hosszú nadrág, nem farmer, a mellé semmiképp nem vennék szandált, elvégre farmert eleve akkor veszek, amikor hűvösebb is van.
5/9 anonim válasza:
Nálam a hosszúnaci és a szandál kizáró tényező.
Csak rövidnadrággal, és szigorúan zokni nélkül.
7/9 anonim válasza:
Nem, mert ha olyan hideg van, hogy hosszúnadrágot kell felvennem, akkor a lábfejem is fázik.
8/9 anonim válasza:
Valahogy idegenkedem a rövid nadrágoktól. Nagy kánikula kell hozzá, hogy felvegyem. De ha kicsit melegebb van, már nem szeretek zát cipőben lenni.
9/9 anonim válasza:
Igen, de csak ha még nincs nagy meleg, azaz amúgy is elkél még a hosszúnadrág plusz pulcsi (15-20 fok közt). Afölött már inkább rövidnadrág sportcipővel (tudom vicces ez a kontraszt hogy melegebb időben zárt cipő rövid nadrággal, hűvösebben meg nyitott szandál hosszú nadrággal, de én így szeretem). :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!