Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gáz, ha valaki sokat...

Nagyon gáz, ha valaki sokat mutató fürdőruhát vesz fel gólyatáborba?

Figyelt kérdés
Egyetlen fürdőruha alsó sem tetszett, végül egy sima feketét vettem, viszont tanga fazonú. Nem szeretem “mutogatni magam”, és nem szeretnék rossz benyomást sem kelteni. Szerintetek rossz képet mutat rólam ha felveszem?

2022. aug. 18. 21:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#7 ott van, hogy az lesz a gáz, ha egyedül van fürdőruhában. A strandon ez nyilván nem áll fenn.

Nem kell azért belekötni mindenbe.

2022. aug. 19. 09:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg egy könnyen kapható lánynak fognak eljön vélni szépen fogalmazva.
2022. aug. 19. 10:20
 13/14 anonim ***** válasza:
33%
Ha felmerult benned, akkor nyilvan passzol a szemelyisegedhez (magyarul: egy reebanc vagy. :D). Szoval szerintem nem gaz, nem fogsz benne masnak tunni, mint ami vagy, illetve, elobb-utobb megismernek az emberek es ugyis rajonnenek sokan, hogy melyik "tipus" vagy...
2022. aug. 19. 14:36
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

A gólyatáborban rossz benyomást kelteni estefelé kb mikor mindenki pitchareszeg?És fekve xarik??

Hat szerintem annyira nem lesz feltűnő,főleg ha nélküle szaladgalsz visongva ,miközben melletted csoportosan verik a farkukat rockzenere meg ilyesmik.

Régi szepemlékek..:)

2022. aug. 19. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!