Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Logitech g920 kormányon az...

Bloodyeye kérdése:

Logitech g920 kormányon az rpm-et mutató ledek mértnem menne?

Figyelt kérdés
Adott egy Logitech g920 kormány amin vannak ledek amik elvileg az rpmet mutatják. Bekapcsoláskor felvillannak a ledek de játéknál semmit nem mutatnak. Logitech G-hubot felraktam hozzá. Az adott játék F1 2022 lenne de semmit nem csinálnak a ledek. Esetleg tud valaki valami megoldást?

2022. aug. 2. 23:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert a játék nem használja őket. FanaLED-et töltsd le, azzal lehet őket működésbe hozni olyan játékhoz, ami alapból nem használja. Én nekem is így működik G27-en ETS2-nél
2022. aug. 3. 01:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt már próbáltuk de a FanaLed nem látja valamiért a kormányt.
2022. aug. 3. 14:49
 3/3 A kérdező kommentje:
A FanaLeddel sehogy nem bírjuk működésre. Láttam videóba, hogy fanaled plugint rak a játék bin könyvtárába de F1 2022be nincs bin mappa. Nem tudom kell e hozzá.
2022. aug. 3. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!