Miért hord egyre kevesebb gyerek szandált?
Bár a magam részéről én szandált hordok nyáron (férfiként is), de jól írják az előttem lévők, kevésbé tart jól. Ettől függetlenül én szeretem hordani, jobban ilyenkor, mint egy zárt cipőt. De nyilván egy gyereknél nyilván érdekesebb, hogy stabilan tartsa. Bár náluk sem ördögtől való ötlet a szandál.
Egyébként én inkább fiatal lányokon, és nőkön veszem észre, mintha kevesebben hordanának szandált és papucsot (utóbbit egyébként én sem hordok szívesen utcára, max. a nyaraló és a strand között).
Ezt is írhatjuk nyugodtan a globális felmelegedés számlájára.
Hetek óta nem esett csapadék. Tiszta por minden.
Egy csöppet megizzad az ember lába, utána mindenki el tudja képzelni milyen lesz. És így lenni 10-12 órát, hát nem túl igényes.
De nyilván van akit ez nem zavar...
Ilyet szerintem senki nem írt. Honnan szeded?
6.
1-es, 2-es nem írt pár negatívumot a szandival kapcsolatban?
Az ő kommentjük miatt példáloztam a nőkkel.
Én vagyok az 1-es válaszoló.
Továbbra se értem az összefüggést, attól még hogy egy kisgyereknek a játszótéren, fűben, koszban szaladgálni praktikusabb egy cipő, miért lenne buta egy felnőtt nő, ha szandált hord.
Világosíts már fel. :D
Mert nem tartja a lábat ami balesetveszélyes, illetve nem esztétikus mert oldalt a por rá ragad a lábra, és a nap végére egy sötét csík lesz látható.
Elég világos lett a szürke állományban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!