Melyik gázabb? Egy csaj csípőgatyában lehajol. A segge látszódjon ki vagy a fehérneműje? Kort, nemet se ártana. Ja és "miért"-et is XD
ne vegyen fel olyan csípőgatyát, amiben még lehajolni sem tud. az ilyeneknek vennék egy övet..
a kérdésre válaszolva, ha nem a csipkés tangája van kinn, hanem esetleg egy kis sáv, amiből még azt sem lehet megállapítani h milyen a bugyi szabása, akkor inkább az, mint a segge. A nyakig húzott tangásoktól kivagyok, pedig én magam is azt hordok, de inkább diszkrétebben
18L
mindkettő. vegyen úgy nadrágot, hogy nincs kin belőle a p*csája..
17/F
Szerintem is mindkettő közönséges, meg lehet azt oldani, hogy egyik se látszódjon...:D
Pont a múlthét volt, hogy alagsori teremben volt órám, és az egyik ablak előtt ült 2 csajszi. Az egyiknek (szó szerint!) a feneke felénél volt a nadrágja, a tangája, ami egy fehér csipkés darab volt, pedig a dereka közepéig ért. Nem túlzás. Nem tudom, hogy ő hogy nem érezte ezt, vagy esetleg csak szimplán nem zavarta, mindenesetre a fél osztály ezen mulatott az órán :D
Először is ha nacit vásárolsz, az az első, h kipróbálod, lehajolva is kényelmes e. Ha kilátszik vmi, az sztem irtó gáz! Semmiképp sem szexi, mint ahogyan azt sok kis tini képzeli... Egy hosszabb felső pedig mindent megold!!! Ne legyen már kint mindene! Aztán meg hidegben jön a vesemedence gyulladás!!
20/L
Szerintem a csípőfazonú naci alá vegyen megfelelő fehérneműt pl. Y tangát, vagy C tangát!
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!