Melyik webshopot ajánljátok, ahol a legjobb MINŐSÉGŰ ruhák vannak?
Bonprix-el, Sinsay-el már megszívtam, nagyon gyorsan tönkremennek a ruhák. Olyan ruha webshopot keresek, ahol bár nyilván drágábban, de olyan minőségi ruhákat tudok venni, amelyek nem mennek tönkre fél év alatt, nem bolyhosodnak, foltosodnak.
Köszönöm előre is, ha TAPASZTALATOKKAL tudtok nekem segíteni!
Sajnos már egyre kevesebb ilyen van, de ajánlom a hazai vállalkozók keresését, pl a Meska.hun! Nem feltétlen ruha, de táska stb nagyon jók vannak. A másik, ha nem határolódsz el teljesen a Second hand ruhavásárlástól ajánlom! Nem csak a 200 forintos susi melegítők vannak a Humánából, vannak kifejezetten minőségi turik is! Nehezebb kincseket találni de megéri kitartónak lenni! Édesanyám irodában dolgozik és nagyon sok blúza a helyi üzletekből van, klasszikus darabok. Főleg mivel a régebbi ruhák még sokkal minőségibbek voltak, több évig lehetett őket hordani, öröklődtek is míg a Fast Fashion új szemetet gyárt. Legyél nyitott!
Ha esetleg mellé lőttem, ajnánlhatom a Reservedet, nem rossz márka, ki kell figyelni, vannak egész minőségi cuccok, Zara árban van körülbelül de annál azért jobb!
Remélem tudtam segíteni, de nem tudom milyen stílusú ruhákat keresel így nehezebb, most ezek ugrottak be! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!