Sheinen mit jelent az,hogy "confirm delivery"?
Figyelt kérdés
Ha nem nyomom meg attól függetlenül kifog jönni a rendelésem?2022. aug. 11. 21:20
1/4 anonim válasza:
Azt akkor kell megnyomni, ha már megérkezett a rendelésed.
2/4 anonim válasza:
Arra akkor nyomj ra amikor mae megkaptad. Ezzel jelzel fleejuk. De ha sose nyomod.meg akkor ss lesz semmi cska.nem tudsz reviewt irni
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Nektek tetszik az oldal? Miket rendeltek onnan?
2022. aug. 11. 21:44
4/4 anonim válasza:
Rendszeresen rendelek onnan ruhákat (minden félét), mindig hamarabb megjön a rendelés. Szeretek sulis cuccokat is rendelni, ékszereket, szépségápolási termékeket, táskákat stb. Eddig minden jó volt, 1x volt hogy egy-kettő pulcsi nagyobb lett mint vártam de ugyanúgy elhordtam mert attól még jól néztek ki. Tegnap jött meg az előző rendelésem és rendeltem egy őszi bőrdzsekit M-es méretben (s-m a méretek) és hatalmas lett. Mintha XL lenne. Elég drága volt és egy ilyen dzsekit több hónapja szerettem volna így iszonyat szomorú vagyok de ilyen ez. Visszaküldeni nem tudom mert az többe kerülne mint maga a dzseki. :( Viszont mindig elégedett vagyok a Shein-el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!