Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sheinen rendelt ruhák minősége...

Sheinen rendelt ruhák minősége milyen? Méretarányosak? Kell rá fizetni vámot vagy adót? Mennyi időn belül jön meg és ki szállítja házhoz?

Figyelt kérdés
2022. jún. 5. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
expressone illetve dpd hozta emlékeim szerint, rendelestol 2 héten belül. nem kellett semmit pluszban fizetni, eun belülről küldik. érdemes az adott ruhánál véleményeket olvasni, képet nézni de én meg vagyok elégedve azokkal amiket rendeltem. az adott ruha mérettáblázatát néztem, de egyébként méretazonosak. 40/42t hordok lidlből, tescobol, h&mből is. igaz most kismama vagyok, és kismama ruhákat is rendeltem, de pl sima bolero is a 40/42 jó.
2022. jún. 5. 21:37
 2/3 anonim ***** válasza:
77%

A minőség termékenként változó. Van ami nagyon jó, van ami nagyon rossz. Érdemes vásárlói véleményeket is olvasni, többnyire lejön mire számíthatunk. A leírásban egyébként meg lehet nézni milyen egy ruha összetétele, de inkább árkategórián múlik minden. Van nagyon jó minőségű poliészter is, és van nagyon szar minőségű pamut, bárhol is veszünk dolgokat. Én nemrég még egy viszkóz ruhát is rendeltem, iszonyatosan jó volt.

Én úgy vettem észre, hogy méretarányosak. Viszont van leírásuk is (view more size info), meg lehet nézni azt, hogy egy adott darab mennyire nyúlékony és mennyire passzentos. Plusz a vásárlók is véleményezik, hogy nekik inkább nagy vagy kicsi volt. Többnyire minden méretarányos, főleg ha standard méretekkel rendelkezel. (ami ebbe amúgy a legjobb, hogy egyes vásárlók megadják a pontos méreteiket is, mint a mell-derék-csípő bőség és magasság, amivel ha viszonyítassz szerintem nem tudod eltéveszteni).

Nem kell sem vám, sem adó, mert Hollandián keresztül léptetik be az eu-ba és ott nincs erre vonatkozó törvény. Egyedül egyfajta kezelési költség van a ruhákra ha kb. 90 ezer forint felett vásárolsz. Ha így jársz el, érdemes inkább két részben rendelni, mert vagy 10 ezret rádobnak. Viszont én nagyon kevés embertől hallottam, hogy ilyen nagy összegbe rendelt.

2 hét amíg megjön, ettől eltérő esetek vannak néha. Ünnepeknél érdemes számolni +1 hetet, viszont van, hogy egyes termékek holland raktárból jönnek és akár 5 nap alatt itt vannak (én többször jártam így és tudok másokról is).

A dpd és az express one szállít, nem lehet tudni milyen logika alapján melyik. A DPD nem mindig jelez, hogy mikor és hol van, néha csak betoppan, valószínűleg nem (mindig) kapja meg a rendszerük rendesen az adatainkat - nekem az ügyfélszolgálatuk mondta ezt.

Az express one pedig nap elején jelzi egy e-mailbe, hogy aznap mikor szállítana. Ha ilyen 80. vagy 170. cím vagy aznap akkor érdemes a megadott idősáv előtt már egy órával készülj rájuk, mert általában hamarabb végeznek mint a rendszerük azt megjósolná.

Ha bármi más kérdésed van, nyugodtan írj.

2022. jún. 6. 05:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Ahogy elóttem is írták érdemes megnézni a képeket, véleményeket.

Én nemrég rendeltem egy felsőt. Nagyon szép és pont úgy néz ki mint a képeken. Mivel elég vékony vagyok a legkisebb méret éppen hogy jó lett.

Kb másfél két hét alatt szállították ki. Az ára is teljesen reális, olcsóbb is egy picivel mint a legtöbb boltban.

2022. jún. 6. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!