Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Akinek csúnya vagy nem szereti...

Akinek csúnya vagy nem szereti a lábfejét, mit csinál nyáron, miket hord?

Figyelt kérdés
Ha mezitláb vagyok, mindig feszélyez. 20 éves lány vagyok, 170 cm, és mellé 42-es, iszonyú széles és erősen ludtalpas a lábam:( még a legjobb barátaim előtt is próbálom takargatni...esetleg van akinek hasonló problémája van? ti hogy élitek tul a nyarat?

2022. aug. 11. 11:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs baj a lábfejemmel, mégis minden évszakban zárt cipőben vagyok - én szimplán utálom ha koszos lesz a lábam
2022. aug. 11. 13:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig edzőcipőben vagyok, télen-nyáron. Nem azért, mert nem szeretem a lábamat, hanem mert számomra ez a legkényelmesebb. Soha nem éreztem "cikinek", hogy nem hordok nyáron szandált, balerinát.
2022. aug. 11. 13:25
 13/20 anonim ***** válasza:
67%

Nyugodtan legyél mezítláb, ne gondolj bele semmit, hogy ki mit gondol. Lehet, hogy semmit, lehet sokaknak épp tetszene is a nagy, széles talpú lábad. Nyugi:).

nekem sokat műtötték, kissé csámpás is vagyok, nem mezítlábazok emiatt. Régen zavart, de ma már nem érdekel, ha valaki megnéz, mert csámpi vagyok. Te egészséges vagy, tehát: szellőztesd nyugodtan azokat a tappancsokat.👣

2022. aug. 11. 15:29
 14/20 anonim ***** válasza:
68%

Az ilyen lábfétisesek csak még jobban bizonyítják hogy jobb a zárt cipő...

2022. aug. 11. 15:43
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
14#: Jól beleszálltál a 13#-ba, pacsi:). Ismered talán?
2022. aug. 11. 15:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért akinek melege van attól, hogy a teste 1%-án zárt valami van, az nézesse meg magát. Az meg különösen, aki szerint jó ötlet tűző napra tenni a lábfejet, árnyék helyett. Ti magatok is a napra mentek, ha melegetek van és lenne árnyék is?
2022. aug. 11. 19:06
 17/20 anonim ***** válasza:

Butykos mindket labam, pillanatnyilag egyiken tobbnyire papucsot/szandalt viselek, a masikon gipszet😁

Viccelunk, de nem annyira kellemes...amugy vallalom es nem szoktam takargatni.

2022. aug. 13. 06:48
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia.

Én nekem is erősen lúdtalpam van. És én igazából szeretem a lábamat, bár elég fura. Én otthon is és edzésen is mezitláb vagyok.

És szeretem ha másokbak is látom a lábát zokni nélkül.

2022. aug. 24. 09:37
 19/20 A kérdező kommentje:
utolsó te fiu vagy lány vagy? sosem kaptál megjegyzést?
2022. aug. 24. 11:30
 20/20 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok. 23 éves. És sose kaptam.

Viszont szívesen megnézem bárkinek a lábát.

2022. aug. 24. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!