Mennyire ciki, ha egy lánynak csúnya, nagy lábfeje van (kép lent)? Szerintetek is gáz, ha nyitott cipőben járok?
Hétvégén a barátnőm átjött az albértletbe, és mivel már jobb az idő, otthon mezítláb voltam. Aztán megbeszéltük hogy beülünk valahova pár évfolyamtárssal (fiúk is jöttek). Van egy papucsom, amibe belebujtam, de a barátnőm mondta, hogy szerinte jobb ha zárt cipőt veszek. Amikor rákérdeztem, miért, mondta hogy ő csak jót akar, és ő sose mutatkozik pedikűr nélkül, plusz viccesen megjegyezte, hogy meg te is tudod miért.
Nos az igaz, hogy nem olyan nőies a lábam, 41-42-es és széles, rövid körmökkel, anyunak is ilyen, ő "parasztlábfejnek" hivja (vicc az hogy tényleg vidékről származom), de sosem gondoltam, hogy ez számítana bármikor. Sok minden meglepett már pesten, szóval végül zárt cipőt vettem, de azóta egyre jobban zavar hogy a fiuk mit gondolnának ha látnak mezítláb.
Szerintetek mennyire vészes? Igy akkor ne nagyon hordjak nyitott cipőt?
Talán kevésbé szokványos, de nekem pl bejön, szerintem jól néz ki.
Ne próbálj meg olyan elvárásoknak megfelelni, amiknek nem tudsz.
Ha valaki a vékony husszúkás lábfejeket keresi, az keresse máshol. Neked pedig így is szép a lábad, szeresd azt ami van, lesz olyan akinek így fogsz tetszeni.
Egyáltalán nem érzem problémának. Nincs olyan ember aki tökéletes.
Ennél 1000x nagyobb dologból sem csinál mindenki problémát.
Nézz körül az utcán, hány ember van, akiből vagy az önkritika hiányzik, vagy az önbizalom teng túl!
Egyébként #7-nek tökéletesen igaza van, mindkét mondatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!