Miért pontoztatok le? Őszinte voltam, attól, hogy nem ért valaki egyet ezzel, és ezért még nem hordana melltartót, attól ez még az én esetemben válasz a feltett kérdésre.
A zárójeleset meg azért írtam mert voltak már rossz tapasztalataim itt az oldalon, és nem szeretnék még egy ilyet...
2022. aug. 7. 20:13
12/17 Metionin válasza:
Eredetileg azért, ami miatt melltartó:hogy tartsa a melleket ha azok nagyok vagy lógnak. Utána ahogy bejött a push up, amiatt kezdte mindenki hordani, hogy nagyobbnak mutassa a melleket. Mostanság meg kezd visszajönni, hogy csak az hordja, akinek szükséges.
2022. aug. 7. 20:19
13/17 he84 válasza:
Nincs ilyen, hogy kell melltartót hordani, mert nem kell. Aki akar, az hord, aki meg nem, az nem. Nekem nem kicsik a melleim, mégse hordok, soha nem hordtam és így is oké. Nyáron pedig lehet többször megmosni a mellek alatt, ha van rá lehetőség, vagy feltűnés nélkül megtörölni zsepivel. Szerencsére engem így is elfogadnak és nem kényszerít rá senki, nem akar meggyőzni senki se. Egyébként meg tudtommal sokan azért hordanak melltartót, mert szégyellik a mellbimbókat mások előtt és nem szeretnék ezzel is felhívni mások figyelmét. Ez van akinél magától, van akinél elvárási nyomás hatására, ami nem túl jó.
2022. aug. 7. 21:49
14/17 anonim válasza:
Engem zavar, hogy a köldökömig lóg nélküle. De csak akkor veszem fel, ha elmegyek itthonról.
2022. aug. 8. 07:28
15/17 anonim válasza:
Egy lógó mell,(főleg,ha a bimbó a ruhán átlátszik) sokkal izgalmasabb egy férfi számára,ha a nő fel van öltözve,és melltartó is van rajta.Aranyosak vagytok így is.
2022. aug. 8. 11:22
16/17 anonim válasza:
Mi ez a sok melltartós kérdés mostanában? Nem kell. Van akinek kényelmesebb, van aki utálja. Én kb 50%-ban hordok, pedig nem kicsik a melleim, de egyelőre nem is lógnak. Igyekszem olyan ruhákat venni, amiken nem annyira üt át a bimbó. Ha kicsit mégis, akkor ez van, leszarom. De van ami alá azért felveszem, mert nagyon átlátszó.
Amúgy pl Spanyolországban rengetegen nem hordanak, és senkit nem érdekel. Csak ide el kell jutni agyban, hogy az ember ne akadjon fent ilyen apró dolgokon.
2022. aug. 8. 16:10
17/17 anonim válasza:
15#.
......." és melltartó nincs rajta......." Így akartam írni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!