Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez milyen óra?

Kolbaszkarika kérdése:

Szerintetek ez milyen óra?

Figyelt kérdés

Olyan 20-30 évvel ezelőtt kapta nagymamám ajándékba Amerikából viszont interneten semmit nem találtam róla. Esetleg valaki feltud világosítani hogy mi az óra neve, ára, stb.?

[link]

[link]

2022. aug. 4. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én utána néztem,nem vagyok valami óra ismerő,és igen,én sem találtam ugyanilyen bobozosat,csak olyat amiben ékszer is volt meg egy óra.

Lehet jobb,ha felkeresel valami óra szakértőt,biztos van olyan aki megbízható és eltudja mondani hogy amúgy ez eredeti e elsősorban,meg hogy milyen árban van és név.

2022. aug. 4. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Indiai hulladék. 3-4 ezer Ft körül megy ebayen. Így dobozba a szett talán el menne 10-ért.
2022. aug. 5. 04:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Ebay és az árai...na meg az hogy mennyire eredeti ott bármi(a legtöbb dolog bizony nem az.) szóval tényleg jobban jár,ha megkérdezi.

Ebaybe én meg sem bíznék ilyen szempontból.

2022. aug. 5. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!