Mostanság tényleg divattá vált melltartó nélkül felvenni (főleg nyári topokat), felsőket? Vagy csak nekem tűnt fel, hogy egyre többen hordanak melltartó nélkül felsőket. Mérettől függetlenül.
Egy csomó olyan fazonú felső van ami szerintem nagyon szép de nem kompatibilis melltartóval. Szerintem sokkal rosszabb a hát nélküli felsőket vagy a félbehagyott bandalának kinéző felsőket melltartóval hordani mert szinte teljesen kilógnak hanem.
Én jelenleg még bátortalan vagyok ilyen téren és csak úgy merek melltartó nélkül lenni ha van rajtam bimbótapasz, mert a 11-eshez hasonló kommentek és gondolatok engem megijesztenek. Nem szexi akarok lenni, csak tetszenek egyes felsők, egyes fazonok és ha egy sörhasú 120 kilós szakmunkás mutogathatja a teljes felsőtestét meztelenül akkor én miért ne mutatgatnám a hátam beszólások, megbámulások és szexuális megnyilvánulások nélkül?
13-as. Sajnálom, nem állt szándékomban ilyen érzéseket kelteni benned. Csak jó érzés látni ilyesmit. Férfiként ez a természetünk része.
(11-es voltam)
Mármint úgy értem, lányt jó érzés látni, amikor nem hord melltartót. De sajnálom, ha megijesztettelek.
(11)
"120 kilós szakmunkás mutogathatja a teljes felsőtestét meztelenül"
Te is aszfaltmunkás vagy? Talicskát tolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!