Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bűn a szivacsos melltartó, le...

Bűn a szivacsos melltartó, le kellene cserélnem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szivacsos melltartót hordok. Pici melleim vannak. Ha olyat vennék fel, amiben nulla szivacs, csak az anyag akkor az csak még jobban lelapítana és olyan volnék, mint egy ovis. :):D

Én szeretem magamat szivacsos melltartóban, mert így állnak valahogy a ruhák.

Kisebb B-s a mellem egyébként.

Most voltam egy barátnőmmel strandon, ahova elhívta a többi bnőjèt is, akiket annyira nem ismertem.

Aztán most a strandra egy olyan bikinit vettem fel, ami viszont tényleg csak egy anyag, így a dekoltázsom nulla volt.

De mivel nekem tetszett az a bikini, mondom nem érdekel felveszem.

Most látom, hogy tettek ki egy vicces fotót, ami egy hasonlat volt a szivacsos melltartóra és a nulla mellre, oda írva micsoda becsapás. Ezt a közös csoportba rakták ki, hogy én is lássam.

Nekem van férjem, tehát én nem akarok másnak, csak magamnak tetszeni a ruhákban. A párom szeret pici mellel és nem szól bele nekem, hogy szivacsos vagy nem szivacsost veszek fel.

Most jelenleg kicsit emiatt rosszul érzem magam, mert én megkedveltem a lányokat, de láttam, hogy ők könnyen kibeszélnek másokat, de hogy még nyíltan engem is.

Én nem szeretnék vàltoztatni a melltartóimon, meg újakat venni màsok véleménye miatt. Senkit se érdekel a mell méretem szerintem rajtuk kívül.

Bármennyire is gondolják, hogy becsapás, de senkivel sem ismerkedem, csak magamat "csapom" be a ruháimban, de engem ez nem zavar, mert én így jobban érzem magam.

Műtetni nem akarok. Van egy pici reményem, hogy majd ha hízok vagy ha gyerekem lesz nő, mert sajnos elég vékony is vagyok:/

167 centi és 49 kg.

Ugyanennyi kg vagyok azonban már 8.-os korom óta, a mellem mérete azóta nem nőtt, pedig már rég nem vagyok gimnazista. :D:)

2022. júl. 30. 22:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szard már le őket.
2022. júl. 30. 22:44
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Mitől bűn....? omg.....
2022. júl. 30. 22:55
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszi 😊

Csak igazán meglepődtem, hogy miért nem mondják meg nekem szemtől szembe, hogy szerintük gáz ez és hordjak vékony melltartót, hogy ne tűnjön nagyobbnak a mellem.

Akkor legalább meg tudnám védeni magam, hogy hadd döntsem el én, mert én tényleg nem tudom elképzelni magamat sajnos úgy ruhában.

De úgy látom, hogy könnyebb burkoltan célozgatni.

:/

2022. júl. 30. 22:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarnál masoknak megfelelni...? Kóros!
2022. júl. 30. 22:59
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Nekem ebből az jön le, hogy baromi frusztrált vagy a mellméreted miatt (amúgy totál feleslegesen), ők kiraktak egy mémet egy csoportba, amit te magadra vettél, pedig még le is írtad, hogy amikor velük mentél strandolni egy sima, nem szivacsos felső volt rajtad.

Abban viszont van valami, hogy az a vagány, ha te büszkén vállalod a testi adottságaidat, úgy ahogy van, az optikai tuning ("tűnjön úgy, mintha") meg tényleg visszás.

2022. júl. 30. 23:03
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

Csak az számít, hogy neked így megfelel és a párod imád így ahogy vagy.

Senki más véleménye nem érdekes. Főleg olyanoké nem, akik sem a mások elfogadására, sem őszinteségre nem képesek.

Ha te jól érzed magadat a szivacsos melltartóban, akkor viseld nyugodtan.

2022. júl. 30. 23:57
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem, mért kell egy felnőttnek engedély ahhoz, hogy úgy öltözzön, ahogy akar!
2022. júl. 31. 00:12
 8/16 anonim válasza:
A kicsi mellek cukik. Amúgy semmit sem számítanak. Akiknek nagy, szerintem állandóan igazgatni kell nekik.Aki szégyenlős ruhát találni/elrejteni valahogy. És ez nem egy vén szemszögéből. 18 alatt vagyok
2022. júl. 31. 01:22
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
fosd le magasról h milyen mémeket osztanak meg a buta ribizli barátnőid
2022. júl. 31. 01:57
 10/16 A kérdező kommentje:

Nem vagyok fusztrált miatta amúgy, az fusztrál, hogy kifiguráznak és azt hittem jóba lettünk és nem értem mit érdeklem én őket mikor mingyájunknak van férjünk. Azzal kell foglalkozni szerintem.

Engem csak az zavar, hogy eléggé nem szép az összkép, hogy lapos vagyok úgy, de ha otthon melltartó nélkül vagyok azt szeretem. :)

Csak mások előtt nem lennék semmi nélkül.

Mert ha kicsi a mellem az a baj, ha nagynak mutatom az a baj, ha nagy lenne akkor meg az lenne a baj szerintem az ilyen embereknek.

2022. júl. 31. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!