Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bűn a szivacsos melltartó, le...

Bűn a szivacsos melltartó, le kellene cserélnem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szivacsos melltartót hordok. Pici melleim vannak. Ha olyat vennék fel, amiben nulla szivacs, csak az anyag akkor az csak még jobban lelapítana és olyan volnék, mint egy ovis. :):D

Én szeretem magamat szivacsos melltartóban, mert így állnak valahogy a ruhák.

Kisebb B-s a mellem egyébként.

Most voltam egy barátnőmmel strandon, ahova elhívta a többi bnőjèt is, akiket annyira nem ismertem.

Aztán most a strandra egy olyan bikinit vettem fel, ami viszont tényleg csak egy anyag, így a dekoltázsom nulla volt.

De mivel nekem tetszett az a bikini, mondom nem érdekel felveszem.

Most látom, hogy tettek ki egy vicces fotót, ami egy hasonlat volt a szivacsos melltartóra és a nulla mellre, oda írva micsoda becsapás. Ezt a közös csoportba rakták ki, hogy én is lássam.

Nekem van férjem, tehát én nem akarok másnak, csak magamnak tetszeni a ruhákban. A párom szeret pici mellel és nem szól bele nekem, hogy szivacsos vagy nem szivacsost veszek fel.

Most jelenleg kicsit emiatt rosszul érzem magam, mert én megkedveltem a lányokat, de láttam, hogy ők könnyen kibeszélnek másokat, de hogy még nyíltan engem is.

Én nem szeretnék vàltoztatni a melltartóimon, meg újakat venni màsok véleménye miatt. Senkit se érdekel a mell méretem szerintem rajtuk kívül.

Bármennyire is gondolják, hogy becsapás, de senkivel sem ismerkedem, csak magamat "csapom" be a ruháimban, de engem ez nem zavar, mert én így jobban érzem magam.

Műtetni nem akarok. Van egy pici reményem, hogy majd ha hízok vagy ha gyerekem lesz nő, mert sajnos elég vékony is vagyok:/

167 centi és 49 kg.

Ugyanennyi kg vagyok azonban már 8.-os korom óta, a mellem mérete azóta nem nőtt, pedig már rég nem vagyok gimnazista. :D:)

2022. júl. 30. 22:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ilyen lelkileg bántalmazó emberekkel nem barátkozol. Nem mások határozzák meg, hogy te hogy érzed magad. Ami adottság, azt nem tudod tényszerűen megváltoztatni, marad az, hogy optikailag megváltoztatod.
2022. júl. 31. 11:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy azzal a mémmel rád utaltak? Volt más jele is? Ha a strandra vmi szuper push-up bikinibe mentél volna, ott is beszólnak, majd kiteszik a mémet, akkor én is magamra venném, de írtad, hogy nem ez volt. Akkor nem csak felesleges a sértődöttség? Miért nem lehet ezt megbeszélni normálisan, egyenesen?

"Nem vagyok fusztrált miatta amúgy"

A fenéket nem, elég csak tovább olvasni, amit utána írsz, ez nem úgy működik, hogy leírjuk, hogy "De nem iiiiis", aztán meg leírod, hogy csak akkor mered felvállalni a tested, ha otthon vagy a négy fal között. Az ilyeneknek nem lehet elégszer elmondani, hogy a kis mellel nincs baj, ahogyan azzal sem, hogy valaki 140, valaki pedig 195 centi magas. Amíg nem engeded el ezt, addig egész életedben tömködheted magad ki, meg trükközhetsz ruhákkal csak azért, hogy megfelelj olyanoknak, akiket te is megvetsz.

2022. júl. 31. 11:58
 13/16 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem hasonló arányokkal hasonló mellem lehet, értsd az A kosaras is nagy. Viszont nekem ez tetszik és nem hordok melltartót, csak bralettet vagy sport topot ha szükséges. Viszont tisztában vagyok vele, hogy sok hasonló méretű nő jobban érzi magát egy push uppal és ez mindenkinek a magánügye. Ha neked így a jó, akkor vedd fel a szivacsosat és szard le mások véleményét. Azok a lányok nem lehetnek valami észlények, ha ennyit foglalkoznak ilyesmivel. Inkább azon kellene gondolkodnod, hogy valóban szükséged van-e a "barátságukra".
2022. júl. 31. 12:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Fura "barátnőid" vannak.

Máskor jobban válogasd meg őket, mert téged is minősítenek.

2022. júl. 31. 17:28
 15/16 anonim ***** válasza:
El se jutott az agyukig valószínűleg, h te is érintve vagy a kérdésben, csak esze nélkül megosztott valami viccesnek szánt marhaságot ami szembe jött vele
2022. júl. 31. 17:32
 16/16 A kérdező kommentje:

Igazából lehet hogy nem rám céloztak, de mivel én is olyat hordok és a strandon lapos voltam ezért gondoltam magamra.

Igazából sokban különbözünk a lányokkal.

Kettőjüknek fel van töltve a szája, az egyiküknek mű cicije is van.

Ez csak amúgy ma jutott eszembe.

Tehát ezek szerint ők sem érezték magukat tökéletesnek, csak ők ezt az utat választották!

Az egyik 5 percenként kente a szájàt rúzzsal h nagyobbnak tűnjön.

Így utólag nevetek ezen az egészen. Csak én az ilyenről sose gondolok semmit. Csak hogy nem semmi, hogy bevállalják ezeket.

Köszi lányok.:)

2022. júl. 31. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!