Rátok feljön a végzős öltönyötök?
Gimiben végzősre gondolok. (Már akinek még megvan akkorról az öltönye.)
Rám öv nélkül, de feljön. A hátam szélesedett még, illetve híztam 10 kilót azóta, (igaz nem a legkényelmesebben) de még tökre passzol és hordható.
Esküvős vagy egyetemi öltönyt is írhattok. Vagy ami volt.
Az érettségi bankettes ruhám ugyanúgy áll rajtam.
41N
Értem, az szuper! Akkor te sem nőtted ki azóta.
Mondjuk szerintem, ha én még híznék egy 5-7 kilót, akkor már nem lenne jó a sajátom.
Nem. Asszem az akkori méretem valami 42-es körül volt, most 50.
Szélesedtem, emberesedtem széltében.
Mivel gimisként iszonyatosan kövér voltam így azóta sok sok év eltelt és lefogytam nem keveset, de szép lassan történt mind ez. Amikor eltelt 10 év az érettségi óta akkor előkerült az öltönyöm mivel akkor költöztem el már a saját házamba és akkor otthonról minden holmimat vittem így az öltöny is előkerült és amikor felpróbáltam igen csak látszódott hogy kifogytam belőle. Nadrág méretem azóta 5 számmal lett kisebb amit nem vettem így észre csak akkor amikor előkerült az extrém nagynadrág.
A zakóm szintén nagy volt rám, lógott rajtam szinte. A barátnőm el sem hitte hogy én akkoriban ilyen nagy darab voltam. A fotókon annyira nem látszott
nem egyszerűen rámjön, hanem még lötyög is
semmit nem híztam, viszont anyámnak mániája volt "majd belenő/belehízik" alapon mindenből több számmal nagyobbat venni, különösen ilyen értékesebb cuccokból, mint egy öltöny
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!