Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rátok feljön a végzős öltönyötök?

Rátok feljön a végzős öltönyötök?

Figyelt kérdés

Gimiben végzősre gondolok. (Már akinek még megvan akkorról az öltönye.)

Rám öv nélkül, de feljön. A hátam szélesedett még, illetve híztam 10 kilót azóta, (igaz nem a legkényelmesebben) de még tökre passzol és hordható.

Esküvős vagy egyetemi öltönyt is írhattok. Vagy ami volt.

2022. aug. 1. 17:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Az érettségi bankettes ruhám ugyanúgy áll rajtam.

41N

2022. aug. 1. 18:18
 2/12 A kérdező kommentje:

Értem, az szuper! Akkor te sem nőtted ki azóta.

Mondjuk szerintem, ha én még híznék egy 5-7 kilót, akkor már nem lenne jó a sajátom.

2022. aug. 1. 18:41
 3/12 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nem. Asszem az akkori méretem valami 42-es körül volt, most 50.

Szélesedtem, emberesedtem széltében.

2022. aug. 1. 19:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Jó igaz az öltöny méretétől is függ. Asszem mi annó direkt egy bőt kerestünk, hogy sokaig jó legyen.
2022. aug. 1. 19:44
 5/12 Noren1989 ***** válasza:
77%
Mostansàg méretre szabottak a dolgaim 😘😉
2022. aug. 1. 19:54
 6/12 Metionin ***** válasza:
74%
Még az általános iskolás ballagós ruhám is jó rám, nemhogy a gimis szalagavatós. 12 éves korom óta nem nőttem és a derekam körmérete sem változott. A lábaimat és a vállamat viszont kigyúrtam, így az akkori passzos nadrágok és az egyetem első pár évében hordott blúzaim már tuti nem lennének jók, a blúzoktól meg is váltam, mert vállban kicsik lettek(12 éves gyerek méretek voltam amúgy, végre felnőtt xs-est hordhatok, lol).
2022. aug. 1. 21:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mivel gimisként iszonyatosan kövér voltam így azóta sok sok év eltelt és lefogytam nem keveset, de szép lassan történt mind ez. Amikor eltelt 10 év az érettségi óta akkor előkerült az öltönyöm mivel akkor költöztem el már a saját házamba és akkor otthonról minden holmimat vittem így az öltöny is előkerült és amikor felpróbáltam igen csak látszódott hogy kifogytam belőle. Nadrág méretem azóta 5 számmal lett kisebb amit nem vettem így észre csak akkor amikor előkerült az extrém nagynadrág.

A zakóm szintén nagy volt rám, lógott rajtam szinte. A barátnőm el sem hitte hogy én akkoriban ilyen nagy darab voltam. A fotókon annyira nem látszott

2022. aug. 1. 23:41
 8/12 anonim ***** válasza:
igen, mert most voltam végzős xd
2022. aug. 2. 00:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

nem egyszerűen rámjön, hanem még lötyög is

semmit nem híztam, viszont anyámnak mániája volt "majd belenő/belehízik" alapon mindenből több számmal nagyobbat venni, különösen ilyen értékesebb cuccokból, mint egy öltöny

31F

2022. aug. 2. 11:47
 10/12 A kérdező kommentje:
Wow. Jó 10 év alatt nem híztál semmi? De jó neked! :D
2022. aug. 2. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!