Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, szerintetek nem kényelme...

Fiúk, szerintetek nem kényelmetlen otthon ingben lenni? 17/f

Figyelt kérdés

Haverom sokszor van kockás ingben, főleg télen, de néha ilyenkor nyáron is felhajtott ujjakkal.

Tegnap voltam nála, és simán otthon is abban van egész nap, azzal indokolta hogy régi már, de kidobni nem akarja ezért otthonra még jó.

Mondjuk ő az a típus akinek jól áll, alig 60 kiló, vékony gyerek.

Nekem is van kb 2 darabom, évente egyszer felveszem őket, de nekem nagyon kényelmetlen lenne itthon abban lenni.

Köztetek van olyan aki szintén hordja néha otthonra?

2022. júl. 31. 11:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A hosszú gatyát is úgy hordja, hogy feltűri, hogy rövid legyen belőle?
2022. júl. 31. 20:00
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

Hát ezen en is elgondolkodtam.Ha mar olyan kva kenyelmes az ing,akkor miért nem rövidet hord nyaron??

Mi ebben a logika?

Nyáron felveszek otthonra egy hosszúújú inget mikor csepeg a tö.ömről is a víz,és feltűröm az újját!!

Hat marha komfortos lehet meg kényelmes!!

2022. júl. 31. 20:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokszor vagyok ingben itthon is és nem izzadok benne. Sőt, kigombolva még kényelmesebb is, mint egy póló.
2022. aug. 1. 17:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kényelmetlen.Én is szeretek itthon ingben lenni.Bár a póló lazább viseletnek tűnik számomra,az inget azért mégis jobban szeretem.Én is gyakran viselek kockás inget és farmert,mert nekem is ez a stílus jön be.
2022. aug. 1. 18:57
 15/17 anonim ***** válasza:
48%
Kényelmes, vagy sem, nem fogok úgy öltözködni, mintha a múlt századból húztak volna elő. Vannak, akik az "ünneplő ruhát" tartják "szép ruhának", hát én meg nem.
2022. aug. 1. 20:55
 16/17 anonim ***** válasza:
76%

Én imadok ingben lenni bárhol.

[link]

2022. aug. 2. 08:35
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
#16: Nem te vagy a képen, és továbbra is kedvesen megkérlek, hogy takarodj az oldalról a ronda ing fétiseddel, és azzal, hogy minden kérdés alá más kontextusban teszed ide ezt a képet.
2022. aug. 3. 05:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!