A hosszú gatyát is úgy hordja, hogy feltűri, hogy rövid legyen belőle?
2022. júl. 31. 20:00
12/17 anonim válasza:
Hát ezen en is elgondolkodtam.Ha mar olyan kva kenyelmes az ing,akkor miért nem rövidet hord nyaron??
Mi ebben a logika?
Nyáron felveszek otthonra egy hosszúújú inget mikor csepeg a tö.ömről is a víz,és feltűröm az újját!!
Hat marha komfortos lehet meg kényelmes!!
2022. júl. 31. 20:31
13/17 anonim válasza:
Én is sokszor vagyok ingben itthon is és nem izzadok benne. Sőt, kigombolva még kényelmesebb is, mint egy póló.
2022. aug. 1. 17:35
14/17 anonim válasza:
Szerintem nem kényelmetlen.Én is szeretek itthon ingben lenni.Bár a póló lazább viseletnek tűnik számomra,az inget azért mégis jobban szeretem.Én is gyakran viselek kockás inget és farmert,mert nekem is ez a stílus jön be.
2022. aug. 1. 18:57
15/17 anonim válasza:
Kényelmes, vagy sem, nem fogok úgy öltözködni, mintha a múlt századból húztak volna elő. Vannak, akik az "ünneplő ruhát" tartják "szép ruhának", hát én meg nem.
#16: Nem te vagy a képen, és továbbra is kedvesen megkérlek, hogy takarodj az oldalról a ronda ing fétiseddel, és azzal, hogy minden kérdés alá más kontextusban teszed ide ezt a képet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!