Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, szerintetek nem kényelme...

Fiúk, szerintetek nem kényelmetlen otthon ingben lenni? 17/f

Figyelt kérdés

Haverom sokszor van kockás ingben, főleg télen, de néha ilyenkor nyáron is felhajtott ujjakkal.

Tegnap voltam nála, és simán otthon is abban van egész nap, azzal indokolta hogy régi már, de kidobni nem akarja ezért otthonra még jó.

Mondjuk ő az a típus akinek jól áll, alig 60 kiló, vékony gyerek.

Nekem is van kb 2 darabom, évente egyszer felveszem őket, de nekem nagyon kényelmetlen lenne itthon abban lenni.

Köztetek van olyan aki szintén hordja néha otthonra?

2022. júl. 31. 11:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
43%

Kinek mi jön be.Én inget fel nem veszek.Úgyérzem megfojt!!Nem szeretem.Ha nagyon muszáj akkor alkalmi ünnepi viseletnek felveszem,de amúgy sosem.Szerencsére a munkahelyemen nem kell ingben meg zakóban lennem.

Pedig azt mondják rám is hogy jól áll rajtam.

Csakhogy ez engem annyira nem tud meghatni.Egyszerűen nem szeretem.

2022. júl. 31. 11:07
 2/17 anonim ***** válasza:
61%
Kizárt dolog, hogy egy perccel is több ideig legyen rajtam ing mint amennyit muszáj.
2022. júl. 31. 11:29
 3/17 anonim ***** válasza:
46%
Nincs is ingem. Utoljára egy temetésre akartam venni egyet, de rájöttem, hogy tél van és úgyse látszik a kabát alatt, szóval nem vettem.
2022. júl. 31. 11:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Ha méretben jó, és anyagában is megfelelő, akkor szerintem kifejezetten kényelmes is lehet egy ing.
2022. júl. 31. 11:38
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Ing függő amúgy. Itthon amúgy tipikusan én is azokban a ruhákban vagyok, amit már nem hordok utcára. Ha rövidujjú (most nyáron lényeges), jó szabású, akkor szerintem teljesen oké, nem sokkal különb mint egy póló. Meg hát azért mert ott vannak a gombok, még utcára se kötelező mindet begombolni...

Jól állnak szerintem rajtam is az ingek, ennek ellenére mégis ritkábban hordok, de nem a kényelmetlensége miatt. Amik most vannak azokkal nincs bajom, ellenben a sulis ballagásokra vart szarokkal.

2022. júl. 31. 11:48
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
velem is megesett, némelyik kockás ingem nagyon kényelmes anyagú. de egyszerűen nem nyári hőségbe való.
2022. júl. 31. 12:13
 7/17 NTBS ***** válasza:
100%
Nem. Nem kell nyakig begombolni. Mondjuk az anyaga nagyon nem mindegy.
2022. júl. 31. 12:37
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. júl. 31. 13:22
 9/17 anonim ***** válasza:
A férjem is abban van itthon.
2022. júl. 31. 17:24
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Sokszor abban vagyok napközben. Amikor hazaérek, nem tépem le magamról pánikszerűen és nem öltözök át. Minek?! Teljesen kényelmes. Ugyanígy vagyok a farmerral is. Van aki szerint már az is kiöltözés. Én meg általában hétvégén itthon is abban vagyok, makkor is ha el se megyek itthonról, mert teljesen kényelmes. Inkább valami macinaciban érezném kényelmetlenül magam.
2022. júl. 31. 17:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!