Fiúknak mennyire elfogadott ha biciklis nadrágot hord?
Én is inkább csajos viseletnek tartom, inkább mi lányok viseljük divatból utcán is, de te is miért ne hordhatnád? Én is azért hordom (igaz én bicózom is) utcán mert kényelmes. Ne törődj azokkal akik szerint nem utcára való, ez egy épületes baromság, se nem jogszabálysértő, sőt a közízlést sem sérti. Most itt írta feljebb valaki, hát nem tudom, de mikor megyek benne az utcán, még senki nem szólt érte hogy r.bancos lenne. Meg ezek a maradi gondolkodásúak, hogy azért biciklisnadrág a neve, mert biciklizéshez használjuk és punktum. Ja a halásznaciban meg halászni kell?
Szóval ne törődjél senkivel és vedd fel nyugodtan ha kényelmes. Nem tudsz úgyse mindenkinek megfelelni és nem is kell egyáltalán. Érezd jól magad, ez a lényeg. Nem bántasz vele senkit.
Köszönöm szépen a pozitív hozzá állást.
Igen hordom, szerintem nagyon kényelmes, szeretem!!
Hordjad.Osztrák szomszédom 65 évesen is azt hordta.Mellesleg raadasul egy kis faluban laktunk Bécsújhely közelében.Senkit se nem érdekelte, és nem is foglalkozott vele.
A maradiakkal meg ne foglalkozz.
Köszönöm szépen:)
Hordom most is az van rajtam egy sötét kék:)
Nyugodtan hordjad férfiként, én is hordom (24/F).
Majd ha a kis ribiket érdekli, hogy mennyire erkölcstelen, akkor majd én is lehet meggondolom, de addig egy picit sem érdekel !
19#Miert nem mondtad neki hogy b.zi vagy?
Akkor rendben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!