Van olyan ruhadarab, amely szerintetek nem való utcai
viseletre? Ha igen, melyiket gondoljátok annak?
Figyelt kérdés
Szerintem nincs, mindenki nyugodtan sétáljon abban, amiben jól érzi magát. Maximum nem tetszik valakinek, az nem néz oda. Szerintem csak annyi az alap elvárás, hogy tök meztelenül nem megyünk ki az utcára, elég, ha valami takarja az intim testrészeket. Mert ugye többek szerint nem utcára való az atlétatrikó, a leggings, valakik szerint a papucs sem stb. Ilyenkor azért feltűnik, hogy 2022-t írunk és nem 1922-t? Világos, hogy változik a közerkölcs, de egyrészt nem szigorodik, másrészt az előbb felsoroltak egyike sem megbotránkoztató az utcán. Azt mondhatod, hogy nem divatos, de nem mindenki a világtrendnek akar megfelelni. Akkor miért játsszák páran az álszent önjelölt erkölcscsőszt?
2022. júl. 28. 13:41
1/9 anonim válasza:
olyanból van néhány, ami a közerkölcs szerint nem való
de személy szerint én is így állok hozzá, higiénia miatt alsónemű azért legyen rajta, de egyébként lesz.rom, ki mit visel, nem lesz tőle se rosszabb, se jobb az életem.
2022. júl. 28. 14:14
2/9 anonim válasza:
papucs, férfiakon rövid ujjú ing, szandál, halásznadrág, atlétatrikó...és minden ujjatlan férfi ruha, macskanadrág,...
Meg én nem szeretem a "jelmezes" embereket. Amikor valaki kanadai favágó - túravezető, kommandós, vámpír, meg hasonló cuccokat visel, és túltolja.
2022. júl. 28. 14:22
3/9 anonim válasza:
Az öltözékeddel kommunikálsz mások felé.
Szerinted mit kommunikál az, hogyha pl. egy picsanaci/bikinifelső kombóban mész ki az utcára?
Vagy férfiként egy rövidnadrágban, asszonyverő trikóban, vietnámi papucsban?
Nyilván nem törvényellenes, de vicces, hogy ezek után általában számon kérik az embereket hogy miért előítéletesek valaki felé, hogyha így van felöltözve.
2022. júl. 28. 15:05
4/9 anonim válasza:
3.
Mit fogsz te itt kapni! :(
Majd jönnek a:
"Há én egyémiség wok, ne mongyad meg mit vegyek föl!"
"A papucs nyárra tök okés, mert nem izzad a lábim, és láccik a körmöm. Az pedig, hogy tiszta retek a lában a portól nem számít, mert mosom."
"Mi van???? Gyúrok, lássák a bicepszemete!"
"Nem érdekel, hogy mi kell a pasiknak, és kényelmi okokból viselek cicagatyót, tangával."
2022. júl. 28. 15:34
5/9 anonim válasza:
A cicanadrág közönséges. Olyan mintha egy harisnya lenne rajtad. Edzéshez elfogadott vagy max hosszú pólóval.
A másik meg a trikó amit általában középkorú vagy idős férfiak hordanak. Legtöbbször sőrhasuk van.
Felőlem hordják ezeket, de akkor ne csodálkozzanak ha előiéletesek velük.
2022. júl. 28. 17:21
6/9 A kérdező kommentje:
Ja és mit tudtam meg a fórumot olvasva, én súlyosan tudatlan. Hogy az általam preferált és nyáron igenis hordott rövidujjú ing az meg egyenesen világskandalum. Pedig boltban árulják, nyilván meg is veszik és hordják is az emberek, nem a kutyájukat bújtatják bele. Egyébként meg ki dönti el azt hogy mi számít közönségesnek? Ha nem követed az aktuális világtrendet akkor már az vagy? Amúgy én bizony meg szoktam nézni a sportnacis meg a pic.anadrágos csajokat is, sőt, ha kilátszik a fél s.ggük engem az sem zavar, sőt! De elhiszem, hogy mást meg mondjuk igen. Csak akkor tegye oda mindenki, hogy őszerinte, mert nem te meg nem is én döntjük el hogy mi számít közerkölcsbe ütközőnek. Mondja azt mindenki, hogy neki személy szerint nem tetszik, meg hogy ő nem venne fel ilyet, de ne állítsa azt, hogy egy ország többségét tudhatja maga mögött, mert semmilyen ez irányú felmérés nem készült, hogy ennek vagy annak a ruhadarabnak a viselése jogsértő vagy megbotránkoztató lenne. Jó hogy már a póló-rövidnaci kombót is nem gáz utcára felvenni. Majd eljutunk oda, hogy akkor is frakkba vágjuk magunkat, ha lemegyünk a henteshez húsért.
2022. júl. 28. 18:07
7/9 anonim válasza:
Susogós melegítő, slappogó tangáspapucs, p'csanadrág, otthonka; túlsúlyosak esetében minden, amiből szó szerint kibuggyan a háj. Amúgy felőlem minden vadidegen azt vesz fel, amit akar, beszólni nem fogok semmi miatt, de a negatív véleményemre attól még jogot formálok.
2022. júl. 28. 18:30
8/9 anonim válasza:
Én sportoláshoz és utcai viseletként is hordom a fekete bicós nacimat. Kényelmes és jól érzem magam benne. Meg még sok lány hordja rajtam kívül. Nyilván nem mindenkinek tetszik, de nem foglalkozom velük, én sem szólok bele hogy más miben szeret lenni. 36N
2022. júl. 28. 19:13
9/9 anonim válasza:
Nőkön ezek lógós igénytelen felsők, papucs, szandi, aztán félnap után látszik a retek a lábukon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!