Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ciki ha a nadrágon...

Szerintetek ciki ha a nadrágon átüt a punci "formája" ?

Figyelt kérdés
16 éves lány
2022. júl. 26. 20:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%

nem ciki. nőből van, ennek megfelelően puncija van, nem értem, miért lenne gáz, ha ez a tény nadrágon át sejthető. ugyanúgy, ahogy az is látszik, hogy vannak mellei, stb.

(és férfiaknál sem értem, miért lenne gáz, ha nadrágon át kivehető, hogy csomagja van)

2022. júl. 26. 22:51
 12/19 anonim ***** válasza:
31%
de a sok kicsinyes ember imád ilyen apróságokon lovagolni. lásd az 1. oldal válaszait is. nagyon tipikus.
2022. júl. 26. 22:52
 13/19 anonim ***** válasza:
45%
Ultra gáz. Mikor jönnek hozzánk diákok nyáron cicanaciban meg tevepatával, mi is a fejünk csóváljuk hogy ezek tényleg nem veszik észre magukat? Nincs semmi önkritikájuk?
2022. júl. 26. 23:01
 14/19 anonim ***** válasza:
39%

A tevepata az nem ciki, inkább prolis, prosztó, igénytelen.

A kérdés pedig értelmezhetetlen. Nadrágon nem üt át a tevepata. Leggingsen (cicanaci) szokott, de az meg ugye nem nadrág, ezért is kéne még valami fölé, ami derék-combközéb magasságban takar. Pl szoknya, vagy ruha.

2022. júl. 27. 07:19
 15/19 anonim ***** válasza:
36%

#10: na ezt a szót kerestem magamban, de látom már leírtad.

Igen, a "közönséges" jelző a legmegfelelőbb erre.

2022. júl. 27. 09:59
 16/19 anonim ***** válasza:
68%
Persze, hogy átüt, mert jógagatyától a farmeren át, a rövid biciklis nadrágig, mindent a hónaljatokig felrántotok, ami aztán az első kiálló objektumban akad csak el, ami a punci.
2022. júl. 27. 19:12
 17/19 anonim ***** válasza:
59%
Nyilvánosan közönséges, két ember között pedig bármi felvehető, ha egymásnak hordják.
2022. júl. 29. 19:50
 18/19 anonim ***** válasza:
67%
na ilyenkor értem, miért intézte úgy a természet, hogy az emberek élettartama ne tartson örök időkig.
2022. júl. 29. 22:58
 19/19 anonim válasza:
100%

Pasiként mondom nem ciki,ha szereted, hogy néznek, és akarsz magadnak egy pasit kettő perc alatt találnál...

Mert hát az utcán az összes kanos férfi téged fog nézni, hogy milyen jó a Puncid...

Tapasztalatból mondom sokan fognak nézni téged..

(sok a perverz alak)

2022. szept. 5. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!