Hogyan érhetném el, hogy az ún. "üzleti öltözködés"-ban jól is érezzem magamat?
persze, vannak manapság egészen extrém szabású öltönyök és ingek is. Hordhatsz ingeket mellénnyel, vagy nem túl standard zakóval, amit fel lehet venni egy farmerral is. Ha ezt nem engedi a munkád, akkor is vannak sportosan elegáns stílusú nadrágok is, amelyeket szintén bármivel variálhatsz. Pólóval, garbóval is lehet öltönyt hordani, garbóval egyébként nagyon szexi:)
tudom, ez nem a reklám helye, de nézz szét egyszer egy springfield üzletben, és kérj segítséget az eladótól. Biztos mutat olyan darabot, ami formabontóan elegáns:) engedd szabadon a képzeletedet!!!!!!!!!!!44
Szia, nem tudom mennyire kell szigorúan öltönyt viselned, de ha nem annyira kötött, amit fel kell venned, akkor a Zakó alá vehetsz egy egyszerű pólót vagy zakó helyett kardigánt.
Amolyan Justin Timberlake stílusban, szerintem az nagyon jól tud kinézni.
A konzervatív öltöny nagyon csinos és elegáns, de tényleg amolyan "formaruha" mint a nőknek a kosztüm.
Ha megteheted, hogy lazíts rajta akkor kipróbálhatod a kardigánt, vagy a konzervatív hagyományos nadrágot lecserélheted fekete farmerre vagy vászonnadrágra (ami divatosabb mint az öltönynadrág).
25L
Nem is rosszak az ötletek. Mindenkinek köszönöm.
Eddig nem csíptem Justin Timberlake-et, de tényleg nem öltözik rosszul.
Mindenki kapott egy zöld kezecskét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!