A nőknél miért változik annyi minden, míg a férfiak ugyanolyanok maradnak?
Amikor felnő egy kislány elkezd lányosabban öltözni, esetleg sminkelni haspólót vesz fel, elkezd sminkelni, többet foglalkozik a hajával, a körmével stb.
A kisfiúk amikor felnőnek ugyanúgy öltözködnek, ugyanolyan keveset törődnek a külsejükkel mint azelőtt. Kivéve persze a borotválkozást.
#20 vàrj kijavitalak
"Ha nőket kell homározni azonnal sorba áll, de a férfi vegyen fel amit akar"
Amugy nem homároztalak le, transzi vagy. Egy egészséges férfi nem irigyli el egy nő ruhatàrát.😂
Kis irigyke...
Te homározod a férfiakat B+!
A részrehajlásodnak köszönhetően.
És itt egy példa:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Az egyes versenyző kitett magáért, pont ezekről ugattam itt.
🤣🤣 bővitsd már a szókincsed te 6 elemis.
Homàr, részrehajló, homàr, részrehajló.
Egyéb???
És megint kezdi a linkelgetést😂😂😂
Szar lehet mikor egyszerre vagy sík hülye és logsz ki egyéb modon a tarsadalomból transzika.
Nem unalmas a részrehajlásod? Te golyóérett!
Ennyiből sajnos nem jössz rá, hogy mit szeretnék közölni, akkor muszáj ismételni.
A küllőhibásoknak ismétlés során jut el a kis elméjükbe a lényeg.
Hiába küldesz privàt üzit Muci🙂 Törlöm olvasatlanul. Ismerem a cigótelelen is irigyelt stílusod, köszi tartsd meg a pereputtyodnak.
Golyóérett vagy te, "férfi" izé.🤣
Meghívjalak egy csini harisnyàra meg tütüre? Attól tuti lenyugszol😂
És még màs a küllőhibás🤣🤣🤣🤣 Élő példàja vagy annak, hogy a természet nem mindig szelektàl.
Buta kis félresikeredett lehetsz, a fogalmazásodból ítélve, aki csak itt tud izgulni a gyk.
Nem jön össze egy pasival sem? Azért utálod őket?
Nem baj ha meleg vagy, legalább nem szaporodsz…
Benézted, már "szaporodtam" 😂
Boldog családanya vagyok, egy remek férjjel....aki unalmában nem harisnyàkat meg tütü szoknyàkat nézeget, hanem modellezik meg barkàcsol🤣🤣🤣 de te ezt kis transzi elképzelni sem tudod milyen. Szaladj a plazàba hátha akcio van valamelyik női ruha boltban, feltankolgatsz pár csinibini ruhácskát.
Ja meg nem utálom a pasikat. Igaz nincs is körülöttem egy te féle sem😂😂 ez biztos sokat dob a dolgon.
Félresikeredett🤣🤣🤣🤣🤣 haláli ahogy nem látod magad kivülről. Vagy te mikor ilyenrket beszélsz igazábol egy tükör előtt àlsz, mi?
🤣 férjem barkàcsol te értelmi sérült. Tudod a nőknek férjeik vannak.
Egy proli vagy. A mocskolódáson kivul semmi nem megy vàltozatlanul, az meg valóban parádés, hogy te akit meg akarsz serteni azt egyből homizid és kizárolagosan😂 fenn akadt a lemez. Mondjuk ertem, hogy 4 elemivel elég szegényes a szókoncsed, de na. Még a cigo rokonaid is csak tudnak ezen kivül mást, miert nem tanulsz tőlük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!